SK Posázavan Poříčí nad Sázavou/TJ Sokol Nespeky 8:3 (1:2) TJ Sokol Mezno

Další utkání našich dorostenců se odehrálo v neděli  na domácím hřišti  proti týmu TJ Sokol Mezno ,který je  momentálně na desátém místě v celkové tabulce soutěže.
Věděli jsme, že tento tým umí překvapit a snažili jsme se  zápas v žádném případě nepodcenit, přesto vstup do utkání byl přinejmenším tragický!
Vytvářením chyb jsme v první části utkání nabízeli soupeři spoustu  šancí. Špatnou a laxní rozehrávkou  v zadních řadách  jsme servírovali  šance jak na zlatém podnose.
Z jedné takové situace  jsme si dali i vlastní gól a soupeř musel být spokojen.  Nemůžeme říci , že by nebyla snaha z naší strany o změnu , ale finální řešení situací a koncovka byla špatná. Vyrovnání přišlo ve 23 minutě  Kubou Dobrým, ale radost trvala jen chvíli, kdy nás potrestal soupeř po  propadu v naší obraně a vzal si zpět vedení. V prvním poločase se  nám nedařilo pomalu nic !!! Neustálé zbytečné osobní souboje ,špatné rozehrávky a naivní řešení situací nám neumožňovalo se dostat do tempa a trápení ukončil až hvizd rozhodčího, který ukončil první poločas.

V druhé části zápasu byl vidět úplně jiný přístup některých hráčů a hra začala být v naší režii . Srovnávacím gólem Jamese Ekebuikeho  a přepnutím na vyšší level se náš tým nastartoval a konečně přišla změna v naší hře .
Najednou byla vidět chuť hrát a dařilo se zužitkovat vytvořené  šance a postupně navyšovat skóre.
Konečně jsme se dočkali i ze  standardních situacích, kterých jsme do té doby měli nespočet.
Pochvala za dnešní výkon patří střídajícímu Ondrovi Morávkovi , který přispěl třemi góly nakonec k vysokému vítězství 8 :3 pro náš tým .
Trenéři : 
Pavel Borovec
Jirka Hromas
Střelci : 
SK Posázavan /TJ Sokol Nespeky
James Ekebuike  4 x
Ondřej Morávek   3 x
Jakub Dobrý        1 x
Jan Janata 1x (vlastní)
TJ Sokol Mezno
Filip Šváb 1x
Pavel Slepička 1x

Start a Conversation