TJ Sokol Teplýšovice 1 : 9 (0:5) SK Posázavna Poříčí nad Sázavou / TJ Sokol Nespeky

Naši dorostenci se v sobotu  po třech náročných zápasech utkali s týmem Teplýšovic , který momentálně není v takové formě, jako minulou sezonu a drží se na spodních místech tabulky . Přesto jsme  byli připraveni na nelehký zápas a v žádném případě jsme nechtěli  toto utkání podcenit.
Z naší strany jsme byli  skoro v kompletní sestavě, kromě Lukáše Borovce a Ondry Macha, kteří se potýkají se zdravotními problémy.  Naopak soupeř nastoupil jenom s jedenácti hráči bez možnosti střídání.
Žolíkem byl opět hráč našeho A týmu James Ekebuike, který je vždy velkou posilou pro náš dorostenecký  tým.
Od prvního  hvizdu jsme hráli na půli soupeře a dostávali se do šancí, které bohužel nebyly zužitkovány .
Stav se změnil až ve dvacáté minutě, kdy se prosadil náš nejúspěšnější  střelec Jakub Dobrý a  ujali jsme se zaslouženě vedení.
Tento gól odstartoval ještě větší tlak  a během dalších jedenácti  minut byl náskok navýšen o další čtyři branky, opět Jakubem Dobrým a Dominikem Krygelem .V prvním  poločase soupeř neměl moc šancí a to hlavně díky našim obráncům, kteří podali a podávají velmi slušné výkony a tak se do šatny odcházelo s komfortním pěti gólovým vedením .

V začátku druhé půle utkání byl  tým Teplýšovic podstatně aktivnější a vytvořil si pár šancí . Laxnější přístup našich hráčů byl po zásluze potrestán gólem v naši síti . Snaha soupeře o nějakou zásadní změnu trvala do padesáté osmé minuty, kdy se konečně podařilo prosadit naší Nigerijské posile a tím definitivně byla zlomena teplýšovická snaha o nějakou změnu v utkání .
Tento hráč, ač nebyl v první půli tak výrazný  si v druhé části spravil chuť a nastřílel celkově čtyři  branky .
Dohrávalo se jako vždy na půdě tohoto soupeře s nervozitou a zbytečnými fauly,  které naštěstí nic nezměnily a výsledek 9:1 pro naše barvy je nanejvýš potěšující .
Trenéři :
Pavel Borovec
Jirka Hromas
Střelci :
 
20 Jakub Dobrý
21 Jakub Dobrý
23 Jakub Dobrý
28 Dominik Krygel
32 Jakub Dobrý
48 Marek Čmereka
58 Ekebuike James Chuwuebuka
70 Ekebuike James Chuwuebuka
75 Ekeibuike James Chuwuebuka
86 Ekeibuike James Chuwuebuka

Start a Conversation