SK Posázavan Poříčí n/Sáz./TJ Sokol Nespeky 9:4 (6:1) TJ Křivsoudov/TJ Sokol Čechtice

Naši dorostenci drží vítěznou sérii a opět deklasovali soupeře vysokým vítězstvím ,ale dobrý pocit z tohoto zápasu naši borci mít nemohou a lavička už vůbec ne!
Opět vstup do zápasu byl pojat velmi laxně a hned v 7.minutě nás soupeř potrestal . Naštěstí nás tento rychlý gól v naší brance  probral a brzo se hra  radikálně změnila v náš prospěch.  Obrat  zajistil náš nejlepší střelec Kuba Dobrý a  odstartoval gólovou smršť  ,která skončila v poločas 6:1 v náš prospěch .
Prvních deset minut  druhé půle se povedlo a ukázali jsme pěknými akcemi sobě i divákům ,že někde kombinační potenciál v našem týmu je a z povedených akcí se nám podařilo navýšit skóre o další dva góly Davidem Hübšmanem a Lukášem Kurzem. Bohužel vlastními, stále se opakujícími  chybami, jsme si komplikovali hru a nabídli soupeři situace ,v kterých nezaváhal a dodával mu ještě chuť korigovat výsledek . Neustálými osobními souboji  ,které zbytečně  bolely obě strany, jsme se nesoustředili  na hru a o fotbale nemohla být do konce utkání ani řeč!!!
V závěru se střelecky ještě  prosadil Kuba Hromas ,který hrál netradičně část utkání v útoku.Poslední branku ale vstřelil soupeř, který se i za nepříznivého vývoje zápasu nevzdával a upravil výsledek na konečných 9:4 .
Z pohledu trenérů to moc vydařený zápas nebyl a fotbal dnes PLAKAL !!!!

Trenéři : 
Pavel Borovec
Jiří Hromas
Střelci :
SK Posázavan /TJ Sokol Nespeky
Jakub Dobrý 13´,23´,35´
James Ekebuike 17´,38´
David Hübšman 20´,48´
Lukáš Kurz 49´
Jakub Hromas 63´
Střelci :
FC Křivsoudov/TJ Sokol Čechtice
František Novák 7´
Matouš Dufek 52´,54´
Michal Kratochvíl 86´

Start a Conversation