Úročnice

Sobotní odpoledne nabídlo utkání druhého (Poříčí) a čtvrtého (Úročnice) týmu tabulky III. třídy okresní soutěže.

Hned od úvodního hvizdu převzal náš tým otěže pevně do svých rukou a v 6 minutě po nadýchaném centru Lebedy otevřel skóre hlavou Greš 1:0. Ve 13 minutě si své místo v pokutovém území našel James a bylo to 2:0. O Minutu později se po přihrávce od Samka prosadil Greš 3:0. O další 4 minuty později si chlapci role vyměnili a Greš upravil na 4:0. Ve 24 minutě se prosadil svým typickým způsobem Vlček 5:0. Do konce první půle naše tempo opadlo a tak se šlo do kabin za stavu 5:0.
Začátek druhého poločasu jsme trestuhodně zaspali a rázem soupeř snížil. Nejprve krásnou střelou na zadní tyč 5:1 a poté z penalty na 5:2. Zpět do zápasu jsme se dostali až  v 76 minutě kdy si našel centr L. Samko a uklidil do sítě 6:2. Poslední desetiminutovka zápasu patřila nám.  Nejprve v 82 minutě se opět prosadil L. Samko 7:2. v 86 minutě centr Lebedy uklidil Khol. V 88 minutě L. Samko dokonal své představení 9:2 a vstřelil tak v Poříčském B týmu první hattrick.
Hodnocení:
Pro oko diváka padlo krásných 11 branek, avšak opět jsme se neponaučili a předvedli dvě hluchá místa v utkání. Konkrétně na konci první půle a hlavně prvních 15 minut druhé půle bylo jako z hororu, absolutně bez pohybu, bez myšlenky. Tomuto je třeba se vyvarovat, mohlo by nás to v jiných zápasech mrzet.  Naopak je důležité vyzdvihnout křídelní kombinace a narážečky, díky kterým jsme soupeře přehrávali. Rovněž děkuji všem za týmový přístup k zápasu. V příštím kole zajíždíme na půdu Ostředku, který v neděli ztratil na půdě Teplýšovic, díky čemuž se vyhříváme poprvé za dlouhé léta na první příčce tabulky. Čeká nás tedy zápas podzimu.

Start a Conversation