Miličín

Ve středu 24.05.2023 jsem od 18.00 hoidn přivítali na domácí půdě v dohrávce poslední Miličín.

Do utkání jsme vstoupili chybnou rozehrávkou, kterou soupeř potrestal 0:1. Ve 13 minutě již bylo srovnáno, když míč uklidil do branky L.Samko. 1:1. Ve 36 minutě vysunul Jeníček do křídla Lebedu, který naservíroval před prázdnou branku pro L. Samka 2:1. Ve 44 minutě opět Lebeda připravil pro L. Samka, který bohužel trefil z malého vápna brankovou konstrukci.
Ve druhém poločase jsme soupeře k ničemu nechtěli pouštět, tempo hry opadlo a vysvobozením byl faul a penalta pro náš tým, které se zhostil J. Pongó 3:1. O dalších pět minut později přinesl centr Maška do velkého vápna, který si srazil obránce do sítě 4:1. Na konečných 5:1 upravil po rohovém kopu T. Khol.
Hodnocení: Předvedli jsem o poznání lepší a týmovější výkon, než v Úročnici. Hráli jsme s týmem, jež má jistotu sestupu a také to bylo znát na našem tempu. Myslím, že jsme schopni podávat optimálnější výkony. Velkou kaňkou na utkání je zranění M. Smetany, již ze druhé minuty, po kterém musel opustit trávník a vyrazit směr nemocnice, přejeme brzké uzdravení a mnoho sil. Rovněž tak A. Mašek po střídání nedohrál utkání pro svalové zranění. V pátek od 19.00 hodin nás čeká naopak lídr soutěže, který má jistotu postupu do okresního přeboru. V tomto utkání musíme být koncentrovaní a hrát týmově. Přijďte nás na šlágr kola podpořit.

Start a Conversation