Úročnice

K dalšímu mistrovskému utkání jsme za slunečného počasí zajížděli da Úročnice, na stadion SZM Benešov.

V dosti pozměněné sestavě jsme začali aktivně, ale po 15 minutách hry převzali iniciativu domácí a ve 24 minutě se ujali krásnou střelou vedení 1:0.O dalších pět minut to bylo již 2:0. Ve 34 minutě jsme snížili díky penaltě zásluhou J.Pongá 2:1. Avška hned o minutu později jsme obdrželi na 3:1.
Začátek druhého pločasu byl jak z hororu a během prvních 5ti minut jsme dvakrát inkasovali 5:1. V 58 minutě se trefil dorostenec M. Drobný 5:2. V 67 minutě po dlouhém autu Lebedy, sklepl balón P.Samko a Řepásek se nemýlil 5:3. V 80 minutě měli i domácí možnost penalty 6:3. V 84 minutě jsme opět zahrávali pokutový kop, a J. Pongó snížil 6:3. Tečku za utkáním udělali domácí v 86 minutě 7:4.
Hodnocení: Naše nejhorší vystoupení v letošní sezóně. V utkání jsme udělali nespočet nevynucených chyb, soupeře jsem nechávali hrát, nedostupovali jsme a tím pádem jsme i propadali. Je pravdou, že jsem hráli v dosti obměněné sestavě díky zraněním a nemocem, ale na toto se nedá vymlouvat, protože jsem dělali chyby, které by se neměli stávat ani v žákovských kategoriích. Chtěl bych poděkovat 3 dorostencům, kteří nám pomohli a T. Kholovi, který nastoupil i s bolestivím zraněním. Ve středu (24.05.2023) nás čeká na domácí půdě dohrávka s Miličínem, přijďte nás podpořit. Děkuji

Start a Conversation