Velké změny v Posázavanu v roce 90 let fotbalu

Fanoušci, hráči, rodiče chceme vás všechny seznámit se změnami, kterými náš klub začal od července roku 2022 procházet. Ta nejvíce viditelná je začlenění nového partnera klubu společnost FORD Kačmáček od 1.1.2023.
Další výraznou změnou je nové vedení ve strukturách mládeže, které již začalo spolupráci se Sokolem Nespeky již od července roku 2022, kdy šéftrenérem této sekce a zároveň pověřenou osobou kompletním vedením byl po dohodě obou klubů stanoven Luděk Rublič za náš klub SK Posázavan jsou ve strukturách vedení mládeže Jiří Hromas a Pavel Borovec.
Cílem této navazující spolupráce je maximální využití rozvoje a kvalitní tréninkové činnosti včetně podmínek (hřišť a tréninkového zázemí) ve spádové oblasti Poříčí nad Sázavou, Mrač, Městečko, Nespeky a okolí. Využití rovněž velké aglomerace osob a přírůstků do členské základny zejména v oddíle kopané a navazující další sociální aspekty výchovy mladé generace.
Další změny rovněž pokračují i ve strukturách vedení celého našeho klubu SK Posázavan Poříčí nad Sázavou, kdy vstupem nových partnerů na podzim roku 2022 došlo k jejich začlenění do širšího vedení našeho spolku v návaznosti na další oddílové aktivity.
Všichni již netrpělivě očekávají oslavy 90 let SK Posázavan Poříčí nad Sázavou, které završí jednu velkou etapu fungovaní klubu a celé změny identity i pro naši veřejnost nejen v Poříčí nad Sázavou, ale v celém regionu. Oslavy proběhnou 16.června od 19:00 hod pod taktovkou Jakuba Koháka a Stanislava Vlčka, kteří si pilně připravují svá mužstva do boje o vítěze této prestižní bitvy. Jeden tým bude složen ze všech možných hvězd a přátel Jakuba Koháka a druhý se postaví z hráčů působících v našem klubu pod taktovkou Standy Vlčka.
Večer nás pak čeká hudební produkce a After party u dobrého pivečka a jídla v místní sokolovně od 21:30 hod.

Start a Conversation