Sokol Býchory 0:3 SK Posázavan Poříčí nad Sázavou

Branky: Galuška, Azilion, Tlustý

ŽK: 2-2

ČK: bez

Rozhodčí Voldán, Remenec, Zuskin

Diváci: 120

Sestava: Soukup – Hašek (84 min Říha), Peroutka (60 min Balata), Tlustý, Pedro – Jírů, Rydval – Galuška, Vaculík (67 min Greš) – Síkora (55 min Baštýř) – Azilion (72 min Rejhon)

Střídající Tlamicha, Dumský

Náš celek cestoval v pátek o velikonočních svátcích do Býchor. Od první minuty měl náš tým velkou územní převahu a bylo jen otázkou času, kdy padne první branka. Šance Aziliona, Vaculíka nebo Síkory chytil domácí brankář Holý ovšem v 15 minutě nestačil na souhru Pedra, Síkory a Galušky 0:1. Další šance měl náš tým zejména dvojce Galuška Azilion, ale nezdařilo se proměnit bohužel se neujala ani střela Tlustého, a tak se šlo do kabin o poločase za stavu 0:1

Do druhé části zápasu vstoupil náš tým úplně stejně a šance Vaculíka, Balaty nebo Aziliona vychytal domácí borec v bráně Holý. Až po rohu Galušky vyskočil nejvýše Azilion a bylo to 0:2 o tři minuty později domácí hráč jirkovský nakopl ve vápně Pedra, ale Galuška ji neproměnil. V 89 minutě uzavřel účet utkání Tlustý po centru Galušku 0:3.

Hodnocení Karla Králíčka dnes se hrálo sice na dobře vypadajícím, ale hrozně nerovném terénu, kde míč odskakoval od nohy a dělal nám velké problémy. Důležité  jsou sice body a předvedená hra, ale neproměněné šance nás opravdu mrzí v každém utkání dnes jich bylo opět osm což je opravdu hodně. Další utkání sehrajeme ve Voticích 15.4.2023, jelikož od 19:00 hod se hraje derby tak je v jednání změna času se soupeřem.

Start a Conversation