Soběhrdy

Druhé mistrovské utkání jsme hráli na domácí půdě, kde jsme přivítali týmu Soběhrd.

Zápas byl vyrovnaný na obě strany, avšak jako první jsme udeřili právě my, kdy krásnou střelou se prosadil Pongó J ve 13. minutě. O pět minut později bylo po naši chybě vyrovnáno 1:1. Ve 31 minutě se zaskvěl Vízner, když vytáhl pokutový ko soupeře mimo tři tyče. Ovšem z následného rohu a našeho nedůrazu jsme dostali branku 1:2. Ve 38 minutě to bylo 2:2, když Lukáš Samko překonal brankáře hostí.
Do druhého poločasu jsme šli s cílem utkání zlomit, avšak hosté využili opět naši chyby a rázem vedli 51 minutě 1:3. V 59 minutě soupeř opět po závaru ve vápně se se štěstím prosadil 1:4. Do konce zápasu jsem si vypracovali několik příležitostí, ovšem jsme nedokázali již vstřelit branku, a tak konečné skór zůstalo 2:4.
Hodnocení: Je to pro mne velké zklamání. Díky zdravotním komplikacím několika hráčů jsme do utkání nastoupili v 11 lidech s možností 1 hráče na střídání a pokud by nebylo výpomoci
  kluků z dorostu, hráli bychom v devíti lidech. Dorostencům patří poděkování. V utkání, ač jsme se snažili hrát více po zemi, než nakopávat, jsme kupili mnoho chyb a stejně tak jako v Krhanicích, tak i při našem jarním domácím debutu nás soupeř za tyto hrubé chyby trestal. Nezvládli jsme oba jarní zápasy se soupeři, kteří jsou v tabulce pod námi, je to de fakto 3 mistrovské utkání s prohrou, což je trošku na zamyšlení. Příští týden zajíždíme v sobotu 08.04.2023 na půdu Čerčan, kde budeme chtít bodovat.

Start a Conversation