Dvougólové hody Aziliona, Tlustého a Waltra ukončili podzim

Slavoj Stará Boleslav 0:7 SK Posázavan Poříčí nad Sázavou  

Branky Azilion 2x, Walter 2x, Tlustý 2x, Galuška

ŽK – bez

ČK – bez

Diváci 55

Rozhodčí Kocman, Kubečka, Kratochvíl Delegát SKFS Ducký

Sestava – Tlamicha – Hašek (47 minuta Síkora), Tlustý, Pedro, Dumský – Jírů, Balata (60 minuta Havlíček) – Galuška, Vaculík (60 minuta Walter), Baštýř (47 minuta Greš) – Azilion (60 minuta Rejhon)

Střídající – Majer

Do zápasu ve Staré Boleslavi proti místnímu Slavoji zajíždělo naše mužstvo stále bez zraněného kapitána Peroutky a lehce nakopnutého Vernera ovšem že sérii 311 minut bez obdržené branky v soutěži. Doma pro potřeby B týmu zůstal mladíček Lukáš Říha. Od první minuty bylo vidět kdo je pánem na hřišti. Ve 3 minutě souhra Aziliona a Balaty zastavil parádním zákrokem domácí brankář. Stejná situace se opakovala ve 4 minutě, kdy souhra Galušky a Aziliona zastavil skvělý zákrok domácího borce v brance Slavoje. Ovšem 5 minuta přinesla první gólovou situaci Vaculík po rohu našel hlavu Tlustého a ten otevřel účet utkání 0:1. Domácí se ještě ani nenadechli a po skvělé souhře Vaculík Galuška a Azilion ukazatel skóre hlásil změnu 0:2 a o další dvě minuty Vaculík našel Baštýře ten měl snadnou pozici, kdy již překonal domácího brankáře, ale jeho slabé zakončení uklidil svým důrazem Azilion 0:3. V dalších šancích první půle probíhalo zahazování ze strany Aziliona Galušky Vaculíka nebo Baštýře. Až ve 34 minutě souhra Vaculík Pedro Tlustý znamenala po rohu 0:4.

Do druhé části utkání přišlo hned několik střídání, ale šance Aziliona, Galušky nebo Greše volali po brance, která přišla až v 75 minutě po souhře Havlíček, Greš a Waltr do prázdné branky uklidil ťuk-es o dvě minuty později našel Rejhon Waltra a ten rozvlnil síť za domácím brankářem již po šesté 0:6. Poslední branka padla po souhře Havlíček, Rejhon, Greš a Galuška v 80 minutě a skóre na ukazateli svítilo 0:7. Poté se zápas již jen dohrával a v 90 minutě jej rozhodčí Kocman ukončil.

Tímto výsledkem přezimuje naše mužstvo na prvním místě tabulky a bude mít dobrou pozici na boje o postupu zpět do krajského přeboru.

Hodnocení vedoucího mužstva Karla Králíčka dnešní zápas nám soupeř hodně ulehčil, ale body se počítají a výsledek je dobrý. Celkem 40 bodů při skóre 44:11 a sérii 401 minut bez obdržené branky je slušná vizitka našeho týmu pro jarní část soutěže.

Start a Conversation