Úročnice

V 10. mistrovském utkání nás doma čekal tým Úročnice Benešov.

Již od samého začátku jsme jasně dávali najevo, kdo bude pánem na hřišti a již v 8 minutě po prostrčení Maška, poslal do vápna střílený centr Lebeda, který si obránce srazil za brankovou čáru 1:0. V 16 minutě bylo ještě veseleji, když se do míče zpoza vápna opřel Síkora 2:0. Ve 23 minutě po milimetrovém pasu od Maška uháněl Říha sám na brankáře 3:0. Ve 25 minutě opět Mašek vysunul Lebedu, který naservíroval před prázdnou branku Řepáskovi 4:0. Ve 36 minutě jsme trestuhodně zaspali při standardce soupeře, a tak bylo poločasové skóre 4:1.

Začátek druhého poločasu začal stejně tak jako první půle a po centru Říhy se hlavou prosadil J. Samko 5:1. O tři minuty později si Jarda Samko připsal po chybě hostující obrany druhý gól a rázem to bylo 6:1. Od 60 minuty jsem však nesmyslně přestali kombinovat a spoléhali jsme na nakopávané balóny či individuální akce. V 69 Minutě se prosadil Říha 7:1. Tečku za utkáním však udělali v 75 minutě hosté a korigovali na konečných 7:2.
Hodnocení: Do utkání jsme vstoupili aktivně a naší kombinační hrou jsme soupeře jasně přehrávali. Bohužel však od 60 minuty jsme přestali jako lusknutím prstu hrát a spoléhali na individuální akce, bez větší chuti hrát fotbal. Pokud bychom se chtěli takto prezentovat i následující víkend na půdě lídra soutěže Pyšel, mohli bychom trestuhodně narazit. Jsem rád za vítězství, ale je třeba se zamyslet nad poslední půlhodinou zápasu, která moc fotbalovosti nepřinesla.

Start a Conversation