SK Posázavan Poříčí nad Sázavou /TJ Sokol Nespeky 2:1 (0:0) TJ Sokol Senohraby/ TJ Slavoj Velké Popovice

Střelci : 
Jiří Matyáš Chodora 53″
Vojtěch Somolík 54″
Jiří Jedlička 56″
Narychlo přesunutý zápas ze soboty na neděli nám tentokrát vyšel ve všech směrech ,jak v pěkném počasí ,tak i v utkání.
Sestava bylo pomalu kompletní až na nachlazeného útočníka Lukáše Borovce ,který bohužel zůstal v posteli ,ale byl nahrazen
naším štístkem Honzíkem Dřízhalem z mladších žáků ,který vždy svým výkonem a nasazením plnohodnotně doplní naší lavičku.
Byli jsme si vědomi kvalitou soupeře ,který v podzimní části soutěže ani jednou nezaváhal a s pokorou jsme nastoupily do utkání ,které výsledkem pro náš prospěch  mohlo zamíchat pořadí, při konečném  umístění v celkové tabulce.
První poločas byl od obou mužstev opatrný a  hodně zodpovědný ,především  v obraně.  Přesto bylo několik šancí ,převážně z naší strany ,ale brankář soupeře chytal bezchybně a výsledek se v prvním poločase neměnil . Pocitově jsem měli ze hry více , snažily jsme mít míč co nejdéle na noze a z rozvahou jsme se snažily zakládat útoky ,které nám tentokrát vycházeli na jedničku ,přesto se skóre do poločasu nezměnilo .

Do druhé půle jsme hráčům kladli na srdce ,aby dodržovali stejnou taktiku a styl hry ,která musí postupem času  přinést zasloužený gól .
Vyplatilo se a v 54 minutě kapitán Jirka Chodora  poprvé rozvlnil síť branky soupeře a ujali jsem se zaslouženého vedení.
Bohužel radost trvala pouhou minutu a soupeř okamžitě reagoval důrazem před naší brankou a po necelé minutě byl stav znovu nerozhodný .
Radost soupeře byla sice obrovská ,ale po dvou minutách náš útočník Jirka Jedlička vyřešil situaci na jedničku a individuálním útokem znovu navýšil vedení našeho týmu .
Útoky pokračovali na obou stranách ,ale výborné zákroky obou brankářů nedovolily  změnu konečného výsledku .
Pochvalu musíme smeknout celému týmu především obráncům pod vedením stopera Jakuba Hromase ,
kteří odvedli pomalu bezchybný výkon .
V tom to duelu se potkali vyrovnaná mužstva ,které předvedla hezký a strhující fotbal. Tentokrát  zvítězil náš tým a myslíme, že svým zodpovědným a  asi nejlepším výkonem v podzimní části si tu to výhru jednoznačně zasloužil !!!
Super ;-)
Trenéři U15
Pavel Borovec
Jirka Hromas

Start a Conversation