Šlágr kola rozhodl GALUŠKA a VAR

SK Polaban Nymburk 0:2 SK Posázavan Poříčí nad Sázavou

Branky – Galuška, Tlustý

ŽK: 2-3

ČK: 1-0

Diváci 200

Rozhodčí Louda, Tvaroh, Vaňousek Delegát SKFS Kruliš

Sestava – Soukup – Hašek, Jírů, Tlustý, Pedro – Havlíček, Verner (76 min Sikora) – Galuška (87 min Waltr), Vaculík (83 min Majer), Baštýř (69 min Greš) – Azilion (90 min Říha)

Náhradník – Tlamicha, Rejhon

Na Polaban zajíždělo naše mužstvo o pátečním svátečním dni. V sestavě, kde stále scházel kapitán Peroutka bohužel i nově zraněný Balata, Vacek a Dumský jsou na prodlouženém víkendu v zahraničí.

Na šlágr kola nominovala komise rozhodčích i systém elektronické kamery, VAR, který nám tentokrát přinesl štěstí. Náš tým od první minuty byl aktivní a hned ve 2 minutě po faulu na Aziliona si postavil míč Vaculík a milimetr dělil míč od svého cíle. Hned 5 minuta Azilion ve velké šanci těsně minul zařízení. V 9 minutě zastavil Galušku praporek rozhodčího v hraniční, situaci, a tak branka nemohla být uznána. O pět minut později zahrál v pokutovém území domácí Daněk rukou, ale rozhodčí Louda vyhodnotil, že ruka byla v přirozené poloze. Ve 29 minutě po souhře Jírů, Havlíček a Galuška se trefil za záda Plačka 0:1. V další šanci zastavil asistent Vaňousek opět Aziliona a Havlíčkovo zakončení nekončilo v síti, ale v rukavicích domácího brankáře, a tak poločasové skóre bylo 0:1 pro náš tým.

Ve druhém poločase měli hned naši borci Galuška a Azilion šance, ale asistent Tvaroh odhalil vždy offsidu našich hráčů no a pak přišel moment pro, VAR, a tentokrát nám přinesl štěstí. Roh Galužky skončil na hlavě Tlustého, který jej poslal na bránu a domácí brankář Plaček vyrazil míč až za brankovou čárou a hodinky dobře pozičně postaveného arbitra Tvaroha signalizovali branku, kterou již před tím reklamovali naši borci Galuška i Azilion 0:2. Naši hráči stále dobře kombinovali a šance Aziliona, Galušky, Baštýře nebo Waltra opravdu po dalších brankách v síti Polabanu jen a jen volali. Tyto šance sice náš tým neproměnil, ale udržel své vedení až do konce utkání a těšil se na státní svátek ze tří bodů a upevnění si pozice lídra tabulky.

TIKI TAKA souhra na Polabanu Jírů Azilion Havlíček Galuška

Gól Galušky 1:0

Hodnocení Karel Králíček skvěle takticky provedený výkon mužstva opřen o dobrou defenzivní práci a tentokrát nám štěstí přinesl i systém, VAR, ten dohlížel na celé utkání dvou týmů ze špičky tabulky.

Hodnocení Lukáše Vlka bohužel dnes nám scházelo několik zraněných hráčů a soupeř potvrdil svou roli favorita celé soutěže. Systém, VAR, nám štěstí nepřinesl přesto jsem rád, že před pěknou diváckou návštěvou se zde hrálo zajímavé utkání se šťastným koncem pro soupeře.

 

Další utkání hraje náš tým v sobotu 5.11.2022 od 14:00 hod a hostíme na našem stadionu TJ Sokol Luštěnice. Potřebujeme pomoc našich fanoušků a diváků v boji o další body v soutěži!!!    

Start a Conversation