Pyšely

K 11. mistrovskému utkání jsme zajížděli na horkou půdu lídra tabulky z Pyšel.

Utkání začalo opatrně z obou stran, avšak první slovo měli domácí a hned ve 12 minutě jsme pohrávali 1:0. Bohužel jsme po této brance se nedokázali dostat do zápasu a hned ve 24 minutě po chybě v obraně to bylo 2:0. Hřebíček do rakve za náš první poločas přinesla 45 minuta, která přinesla penaltu pro domácí 3:0.
Druhá půle opět začala jak z černé kroniky a v 55 minutě po hrubé chybě jsme již prohrávali 4:0. Jiskru naděje nám dala 57 minuta, kdy jsme snížili na 4:1. Pomyslnou tečku za utkáním však udělali domácí a v 76 minutě určili konečný výsledek na 5:1.
Hodnocení: Po 5ti zápasové vítězné šňůře jsme obdrželi tvrdý direkt od lídra soutěže, který díky tomuto odskočil na čele tabulky. Odehráli jsme jedno z nepovedených utkání, kde nás zradil první dotek, kombinace, nesoustředěnost a týmový duch. Soupeř nám ukázal pomyslné zrcadlo, abychom si sami ujasnili, zda sami chceme bojovat o příčky nejvyšší. Příští kolo zajíždíme na půdu Lešan, kde hrajeme v sobotu 05.11.2022 od 14.00 hodin, přijďte nás podpořit v boji o tři body.

Start a Conversation