Tři body pro Matyáše Vernera

SK Posázavan Poříčí nad Sázavou A   2:0 Fotbal Hlízov

Branky – Azilion 2x

ŽK – 1:2

ČK – Bez

Diváci – 80

Rozhodčí – Šefara, Brožek, Štefan

Sestava – Soukup – Hašek, Pedro, Tlustý, Dumský – Jírů (66 min Walter), Vaculík – Galuška (88 min Říha), Balata (63 min Síkora), Baštýř (51 min Greš) – Azilion

Náhradníci – Tlamicha, Verner, Majer

 V dalším utkání se náš tým musel stále obejít bez svého kapitána Peroutky a pracovní povinnosti plnící si na Maltě při kvalifikace o EURO U17 reprezentačního trenéra Petra Havlíčka bohužel narození syna u Davida Vernera nedovolilo také nastoupit do utkání.

Soupeř přijel se stejnou taktikou, jako v minulém utkání Úvaly tedy dobrá defenziva a brejky. Za celé utkání branku Soukupa neohrozil tým Hlízova ani jednou. Více či méně využíval těžký terén a do doby, než mu došla kondice byl nebezpečný pouze v soubojích.

Šance v první poločase zahodil Azilion, Pedro nebo Balata branku po souhře s Haškem vstřelil ve 33 minutě Azilion 1:0.

Do druhého poločasu vstoupil soupeř aktivně, ale hlavně agresivně a pro zranění byla střídána hned dvojce hráčů (Baštýř, Jírů) a Walter musel po utkání cestovat na kontrolu kotníku, který mu Tafel v 74 minutě hodně pohmoždil a po zásluze byl oceněn žlutou kartou. V 81 minutě parádní souhra Vaculík, Galuška, Síkora, který byl opět velice tvrdě sestřelen bránícím Tafelem, ale skvěle našel rozběhlého Aziliona, který svým desátým gólem v sezóně rozvlnil síť za zády Kovaříka 2:0. Poté už se utkání pouze dohrávalo, ale šance Greše nebo Waltra po dalším gólu v brance Hlízova opravdu volal.

Hodnocení Karla Králíčka těžký terén a tvrdý soupeř, ale důležité jsou dnes tři body, které věnujeme narození syna Davida Vernera Matyáše. Již v pátek 28.10.2022 na státní svátek nás čeká utkání na Polabanu Nymburk již od 10:15 hod a doufáme, že navážeme na dnešní bodový zisk.

Start a Conversation