SK Posázavan Poříčí nad Sázavou /TJ Sokol Nespeky 6 : 1 (2:0) Sokol Maršovice

Střelci :
Borovec Lukáš 15″
Jedlička Jiří 23″
Borovec Lukáš 46″
Borovec Lukáš 49″
Jedlička Jiří 54″
Hromas Jakub 61″ 
Pulda Dominik 55″

V sobotním deštivém utkání se náš celek utkal s týmem z Maršovic ,který se drží na čtvrtém místě v celkovém hodnocení naší soutěže .
Náš kádr byl opět kompletní s možností komfortního střídání a nic nebránilo poprat se o další body.
Od první minuty jsme zahnali soupeře na jejich polovinu hřiště  a neustálými útoky jsme  Maršovický tým  dostávali pod tlak.
Bohužel,  nedařilo  se v koncovce !!! V prvních patnácti minutách jsme mohli bez problému skórovat minimálně v pěti jasných  šancí ,ale nebylo nám přáno  !
Smůlu prolomil  v patnácté minutě Lukáš Borovec a o osm minut později navýšil vedení Jirka Jedlička na 2 : 0  což rozpačitý úvod náš tým trochu uklidnilo ,přesto ukvapená a nepřesné finální koncovka  pokračovala .
První poločas byl bezpochybně náš a soupeř se dostával ojediněle do ohrožení naší branky . Přesto jsme se zbytečně vysilovali  osobními souboji ,které ne vždy dopadli úspěšně,  a tím  jsme nabízeli Maršovickým  několikrát  potrestat náš celek ,ale tým podržel výbornými zákroky náš brankář Ondra Morávek .

Druhou polovinu  zápasu rychlými góly otevřel opět Lukáš Borovec ,který konečně prolomil střeleckou absenci a upevnil vedení v zápase .
Na Maršovickém týmu byl vidět postupný rozklad , vytvářel spoustu chyb a  nám nabízel možností dalšího navýšení skóre .
Tomu jsme se nebránili a po páté potrestali !
Soupeři se přesto podařil vstřelit jeden gól ,který jsme mu  nabídli po nedorozumění v naší obraně ,ale to bylo vše !
Zápas se kouskoval a zbytečnými fauly i dost bolel . To pocítil asi nejvíce obránce Vojta Přenosil ,který tento  zápas schytal hodně bolestivých zákroků . Nepříjemný a okatý faul v pokutovém území soupeře nám  nabídl  znovu upravit výsledek . S chladnou hlavou a dobře kopnutou penaltu zařídil stoper Kuba Hromas .
Posledních dvacet minut probíhalo většinou pod naší kontrolou ,bohužel  byli jsme trochu  smutní ,že si naši hráči více neužili možnost kombinace ,kterou jim soupeř svou hrou nabízel a nevyužili si zahrát fotbal  se vším všudy .
Konečný výsledek je samozřejmě parádní ,ale musíme pracovat na disciplíně a především koncovce !
Premiéru měla tentokrát  Rozka Kratochvílová ,které si poprvé naostro zahrála mistrovské utkání za náš tým a musíme konstatovat ,že to nebylo vůbec špatné!;-)  Všeobecně máme radost z našich hráček vypomáhající super Týnky ,super Monči  ,a teď i super Rozky ,které mají fotbal opravdu rádi a jsou důležitou posilou  týmu . Paráda holky jen tak dál  !!!
Trenéři U15
Pavel Borovec
Jirka Hromas

Start a Conversation