TJ Sokol Sedlec-Prčice 1:2 (1:2) SK Posázavan Poříčí nad Sázavou / TJ Sokol Nespeky

V úterý 13. 9. 2022 ve večerních hodinách   náš tým starších žáků odehrál odložený zápas s týmem  TJ Sokol Sedlec- Prčice ,kde se nám dlouhodobě nedaří . Podvečerní čas našemu týmu z nějakého důvodu nevyhovuje a už vůbec ne na hřišti tohoto soupeře  !!!
Sestava byla až na kapitána Jirku Chodoru kompletní ,počasí ideální ,hřiště parádní  a poslední výsledek soupeře pro náš tým povzbuzující .
Přesto od prvního hvizdu se nedařilo našemu týmu pomalu nic . Vše co se předvádělo v prvním zápase zmizelo a bylo to velké trápení v neustálých  osobních soubojích ,nepřesnostech v  rozehrávkách  a hlavně ve finálním  zakončení .
Nemůžeme říci ,že náš tým nechtěl hrát  ,ale nedodržováním rad ze strany trenérů ,nevyužití celé herní plochy a především zjednodušení hry se nedařilo a nedařilo .
Soupeř výborně napadal , kazil již v zárodku  rozehrávku a tím jsme měli velké problémy udržet delší dobu míč  na našich kopačkách .
Po takovém začátku bylo jenom otázkou času, kdy nás soupeř potrestá a také se stalo .  Z ojedinělého protiútoku naše obrana propadla a soupeř se ujal vedení .  Dlouho  se nedařilo vstřelit branku a to šancí bylo dost a dost  ! Musíme také přiznat ,že výkon brankáře z týmu Sedlce byl výborný a takzvané tutovky vychytal !

Nakonec prvního gólu jsme se dočkali v 37 minutě z kopačky Lukáše Borovce ,který konečně rozvlnil síť v brance soupeře .
Naši hráči na chvíli ožili a  ještě v poslední minutě první půle zvýšili krásnou trefou na 2 : 1 zásluhou Dominika Lindnera .
Druhý poločas  byl  spíše v naší režii ,ale koncovka nám tentokrát nešla ani při dvou pokutových kopech ,které jsme neproměnily .
Měli jsme sice více ze hry ,ale houževnatost soupeře nám dělala stále problémy  a nakonec jsme byli rádi za těsné vítězství .
Po zápase jsme mi i  hráči věděli ,že tentokrát to nebylo ono ,ale slíbily jsme si ,že na tom budeme makat!!!;-)
Trenéři U15 SK Posázavan/TJ Sokol Nespeky  :
Pavel Borovec
Jirka Hromas

Start a Conversation