Bystřice

K sedmému mistrovskému utkání jsme zajížděli na půdu týmu Bystřice, který ještě v loňské sezóně figuroval v okresním přeboru.

Utkání bylo vyrovnané a hrálo se spíše ve středu hřiště, první příležitost jsme si vypracovali my, avšak centry z pravého či levého kraje nenašli své adresáty. Diskutabilní moment přišel ve 25 minutě, kdy po centru domácího hráče, Mašek odkopával balón a ne úmyslně zasáhl míč rukou a rozhodčí ukázal na penaltový puntík. V tento moment se vyznamenal Vízner a podržel náš tým.
Ve druhém poločase gradovala naše převaha, ale bohužel nám nepřálo střelecké štěstí. Vše se zlomilo až v 80 minutě, kdy se nám podařilo rozvlnit síť 1:0. Do konce utkání jsme domácí tým nepustili k většímu talku a z Bystřic si tak odvážíme 3 důležité body.
Hodnocení: Důležité utkání, nejen výsledkově, ale i pro psychiku a mentalitu celého mužstva. Odvedli jsem skvělý týmový výkon, hráli koncentrovaně ve snaze kombinovat a tak jsme dokázali urvat 3 body. Všem moc děkuji. Příští sobotu hostíme rezervu Teplýšovic, kde budeme chtít opět plně bodovat.

Start a Conversation