Hodnocení zápasu U15 Starší žáci SK Posázavan/TJ Sokol Nespeky – SK Votice

Střelci : 
Adam Svoboda 37´
Tomáš Šedivý 44´
Matyáš Tábořík 48´
Adam Svoboda 59´
Dominik Lindner 64´
Jiří Matyáš Chodora 66´
Adam Svoboda 79´
Odložené středeční utkání na našem domácím hřišti pod umělým osvětlením s týme z Votic ,bohužel tentokrát pro naše barvy nedopadlo vítězně.
Tým se sešel v nejsilnější možné sestavě a to ještě podpořen  skvělou Týnkou Miclíkovou  a Honzíkem Dřízhalem z mladších žáků, kteří jsou významnou a důležitou oporou našeho týmu.
Hráči byli  na zápas zdravě nabuzeni a uvědomovali si ,že je před nimi soupeř ,který výsledkově je jasně v tom to ročníku a naší skupině nejlepší!
Do zápasu jsme vlétli na jedničku  a soupeři  jsme ukázali ,že to bude trochu jiné utkání než byli doposud zvyklý.  Lavička Votic  byla  překvapena herním projevem našeho týmu a dokonce  přišla pochvala od trenéra SK Votic ,která se příjemně a dobře poslouchala ;-).
Dařily se nám předepsané průniky po křídle ,které měl na starosti rychlík Jirka Jedlička a tím vytvářel spoustu šancí .
Před brankovištěm přesto tentokrát nebyl nikdo , kdo by  byl schopen  dopravit míč za záda soupeřova brankáře .
Naši hráči tentokrát plnili své poziční úkoly na výbornou a hlavně  zadní řady předváděli asi nejlepší výkon ze všech podzimních zápasů.

V první půli jsme byli z našeho pohledu jasně lepším týmem ,který bohužel neproměňoval vyložené šance a to se mu stalo osudným !
V posledních minutách prvního poločasu přišla hrubka v rozehrávce  našeho doposud bezchybného  brankáře ,kterou soupeř nemilosrdně  potrestal a bez práce se ujal vedení.
V šatně jsme se pokoušeli namotivovat hráče do druhého poločasu  a především zazněla  pochvala k výkonu ,který doposud předvedli !
Vstup do druhé části utkání nám bohužel nevyšel a soupeř se dostával do tempa ,které nám začalo dělat problémy .
Přestali jsem dodržovat určité poziční rozestavění a tím jsme soupeři,  hlavně přes střed hřiště, zjednodušili  možnost protiútoků ,které trestal !!!
V týmu Votic jasně dominoval hráč s číslem 9 Adam Svoboda ,který v podzimní části sám nastřílel soupeřům 27 branek a i nám dělal největší starosti a postaral se o tři branky v naší síti.
Přesto i za stavu 0:4 borci nevzdávali zápas a zásluhou Dominika Lindnera a Matyáše Chodory snížily nepříznivý stav na 2:4 a oba krásnými střelami z větší vzdálenosti také rozvlnily síť soupeřovi svatyně .
Bohužel síly docházeli a tím nastávalo i více chyb ,které nakonec vyústili  pátým gólem v naší brance ,který opět zařídil dominující hráč s číslem 9  Adam Svoboda  .
Rozhodující v tom to zápase bylo jednoznačně zakončení v první půli zápasu a nedodržení pozičního postavení v druhé části utkání!
Přesto hodnotíme tento  mač jako nejlepší výkon ,který naši hráči podávali hlavně v prvním poločase . Postavili jsme se silnému soupeři se vztyčenou hlavou a ukázali jsem mu, že se s námi musí počítat  a už teď se těšíme na jarní zápas ;-)!!!
Trenéři U15 :
Pavel Borovec
Jirka Hromas

Start a Conversation