Teplýšovice B

08.10.2022 jsme na domácí půdě přivítali rezervu Teplýšovic.

Již od samého začátku jsme diktovali tempo utkání a v 15 minutě po závaru ve vápně rozvlnil síť Říha. 1:0. Ve 23 minutě se po rohu Lebedy prosadil ukázkově Mašek. 2:0. Ve 35 minutě po přízemním centru Řepáska to již bylo 3:0.
Začátek druhé půle nám také vyšel na jedničku a hned v 50 minutě se opřel dom míče Pongó 4:0. V 57 minutě se prosadil J. Janků 5:0. V 62 minutě po přihrávce Lebedy David Verner rozvlnil síť a už to bylo 6:0. V 70 minutě se role obrátili a Verner připravil míč pro Lebedu 7:0. v 82 minutě vyslal R. Pongó míč za obranu kam si sběhl Lebeda a zakončil 8:0. Na 9:0 upravil po přihrávce Lebedy J.Janků.
Hodnocení: Dnešní zápas přinesl hodně branek a již podruhé za sebou pro naši obranu a brankáře čisté konto. Bylo to utkání, kde jsme si mohli vyzkoušet kombinační hru, která se dařila. Kaňkou na utkání je zranění Lukáše Samka ze 30 minuty, kdy se nešťastně srazil s hostujícím brankářem a byl převezen na ošetření do nemocnice.  Zároveň chci poděkovat i hostujícímu týmu, který už od 30 minuty hrál o 10ti a utkání chtěl dohrát. Příští týden zajíždíme na půdu Zaječic, kde budeme chtít navázat na náš výkon.

Start a Conversation