Zasloužené tři body

Do čtvrtého soutěžního utkání jsme vstupovali netradičně již v pátek 09.09.2022 od 19.00 hodin na domácí půdě proti týmu z Čerčan.
Sestava: Vízner – Pongó – Samko L.-Lebeda –  Smetana – Mašek – Janků J.  – Toula P.- Říha – Řepásek – Samko J.
střídali: Bauer – Smetana J – Pongó J. – Kurz Lukáš
Do utkání jsme vstoupili aktivně a již v prvních 5ti minutách mohl nejprve otevřít skóre Lebeda  a později i J. Samko, avšak hostující brankář se vyznamenal. Další velkou šanci měl J. Janků, ovšem jeho střela skončila na břevně. Zlom přišel ve 39 minutě, kdy J. Samko byl faulován ve vápně. Míč si na penaltový puntík postavil A. Mašek a s přehledem proměnil 1:0. O minutu později jsme již vedli 2:0, kdy po centru L. Samka sklepl balon Lebeda a L. Říha byl na správném místě.

I ve druhé půli jsme měli herní převahu, kterou nejprve mohl po přihrávce Lebedy zúročit J. Janků, ovšem obrana hostů byla ve správný čas na správném místě. V 63 minutě po sehrané kombinaci našel A-Mašek svým pasem Lebedu, který posunul na J. Samka 3:0. V 72 minutě hosté po naší chybě snížili 3:1. O pět minut později to bylo už 3:2, neboť hosté udeřili z přímého volného kopu. V 81 minutě navrátilec do sestavy J. Pongó se výstavně trefil z 20 metrů do pravého dolního růžku 4:2. V 92 minutě hosté korigovali na 4:3, když si brankář vybral slabší chvilku.
Hodnocení: Odehráli jsme povedené utkání, kde nechyběla kombinační hra a hlavně týmový duch. Bohužel za stavu 3:0 jsme hosty zbytečně dostali díky hrubkám do hry a zbytečně jsme byli nervózní v rozehrávce. Jsem rád za přístup hráčů k zápasu, táhneme za jeden provaz. A rovněž chci poděkovat dorostencům za výpomoc. Příští týden zajíždíme v sobotu na půdu Miličína, kde chceme navázat na předvedený výkon a přivézt tři body

Start a Conversation