Body vykoupené vážným zraněním

SK Posázavan Poříčí nad Sázavou 5:1 TJ Sokol Býchory

Branky Galuška 2x (1x p.k.), Balata V., Greš, Dumský – Kulich

ŽK 1-1

ČK 0-2

Diváci 78

Rozhodčí – Stránský, Stumf, Kabourek Delegát Mitáš

Sestava – Tlamicha – Hašek (64 min Říha), Pedro, Peroutka, Dumský – Jírů, Havlíček – Síkora (39 min Galuška), Azilion, Greš – Walter (62 min Balata V.)

Střídající – Vacek, Majer

Do utkání proti nováčkovi soutěže, ale bez sedmi hráčů nastoupilo naše mužstvo dobývat tvrz Býchor což nám celý první poločas dělalo značné problémy a po chybě ve středu hřiště jsme ve 32 minutě po střele Kulicha prohrávali 0:1 do konce poločas náš tlak sice byl silnější a silnější ovšem šance kryl buď hostující brankář nebo naše nemohoucnost v koncovce.

Do druhého poločasu po bouři v šatně vlétl náš tým jako uragán a hned první akce znamenala rozuzlení celého utkání dlouhý míč za obranu od Havlíčka na Waltra ten si jej posunul okolo brankáře ovšem hostující brankář Holý sestřelil Waltra hrubým faulem nohou na žebra a rozhodčí Stránský nařídil pokutový kop a brankář hostí obdržel červenou kartu a Waltr byl odnesen na nosítkách za postranní čáru. K pokutovému kopu se postavil Galuška a nedal náhradníku Heresovi šanci 1:1. V 62 minutě si na půlce obhazoval Balata hostujícího Vaňka a ten jej kopl silnou intenzitou přímo do spodní části břicha rozhodčí neměl jinou možnost než opět tasit červenou kartu. To už hosté odolávali velkému tlaku a bylo jen otázkou času, kdy padnou branky do sítě Býchor.

V 64 minutě po pěkné souhře vstřelil Greš vedoucí branku a upravil skóre 2:1. O sedm minut později Vojta Balata byl oceněn za svou práci pěknou přihrávkou od Aziliona 3:1. V 81 minutě se trefil pěkně za hranicí vápna Dumský 4:1 a výsledek uzavřel opět Galuška po souhře s Havlíčkem v 94 minutě na konečných 5:1.

Hodnocení vedoucího mužstva Karla Králíčka: sice máme tři body, ale dva vážně zraněné hráče zákroky jak na Vojtu Balatu, tak i Martina Waltra byli opravdu na kriminál. V dalším utkání nás čeká druhé okresní derby, kdy zajíždíme do Votic v sobotu 17.9.2022 výkop od 16:30 hod.

Start a Conversation