Soběhrdy

K třetímu mistrovskému utkání jsme zajížděli na hřiště Sobehrd, kde se nám již dlouhodobě nedaří a tak jsme chtěli tuto bilanci změnit. Do utkání jsme nastoupili v této sestavě:

 Vízner – Pongó – Samko L.-Lebeda –  Smetana – Mašek – Janků J.  – Khol- Říha – Řepásek – Samko J.
střídali: Bauer – Smetana J.
Do zápasu jsme vstoupili aktivně a hned v 8 minutě se mohl mezi střelce zapsat Říha, bohužel jeho rána těsně minula levou tyč. O dvě minuty později mohl vystřelil z poza vápna Mašek, opět těsně vedle. Ve 25 minutě přišel nejspornější moment utkání kdy po souboji se Smetanou upadl Bohata a pískala se penalta 1:0. Ve 44 minutě po rohu Lebedy lehce míč tečoval Mašek a Jarda Janků skóroval a určil tak poločasový výsledek.

Začátek druhého poločasu nám hrubě nevyšel a ve 47 minutě po rohu jsem prohrávali 2:1. V 64 minutě vyslal Mašek ideální kolmici na Lebedu, tn však své střelecké štěstí prozatím neprolomil. O minutu později však opět Mašek vyzval Lebedu a bylo srovnáno 2:2. Domácí šli opět do vedení v 70 minutě z pokutového kopu. V 81 minutě vyslal opět Mašek kolmici na Lebedu, který posunul na Jardu Janků a bylo srovnáno 3:3. Tento výsledek vydržel až do konce utkání:
Hodnocení: Odehráli jsme prozatím nejpovedenější utkání podzimní části. Na týmu je vidět i psychická odolnost. Třikrát jsme v zápase prohrávali a vždy jsme dokázali zareagovat a vyrovnat. Začíná se dařit i kombinační hra, díky které soupeře přehrajeme. Všem děkuji za zodpovědný týmový výkon. Již tento pátek 09.09.2022 hostíme od 19.00 hodin tým z Čerčan.

Start a Conversation