Poříčí přepralo soupeře nikoliv počasí

SK Posázavan Poříčí nad Sázavou   1:0   FC SB Vlašim, B,

Branka Azilion

ŽK 2-2

ČK bez

Diváci 105

Rozhodčí Pipek, Pudil, Babák Delegát KFS Vlk Technický Delegát SKFS Vyhnal

Sestava – Soukup – Dumský, Peroutka, Tlustý, Pedro – Jírů (Síkora 56 min) – Baštýř (Rejhon 88 min), Galuška, Greš (67 min Balata) – Azilion, Waltr (Majer 54 min)

Střídající – Tlamicha, Říha, Pohorský J.,

Utkání proti rezervě Vlašimi mělo už na začátku rozcvičení příval silného deště okořeněné bouřkou a výrazně podmáčeným terénem. Před utkání obdržel Jan Pohorský od klubu poděkování za svou dlouholetou činnost pro klub, kde strávil 10 let a odehrál 234 utkání ve žlutém dresu, Honzo Děkujeme,

Do utkání vstoupil náš tým aktivně, ale při množství šancí se neprosadil na velice těžkém terénu na hranici regulérnosti byl mladý tým Vlašimi zdatným protivníkem. Jediná branka utkání padla ve 45 minutě hlavou od Aziliona po pěkném centru Galušky.

Druhý poločas byl festival zahozených šancí a hosté jen díky skvělému Šandovi v brance Vlašimi udrželi stále příznivý vývoj do posledních minut na těžkém terénu a za velice nepříznivých povětrnostních podmínek skončilo utkání 1:0 pro náš tým, který po 3 kolech má plný bodový zisk v tabulce soutěže.

Hodnocení trenéra Karla Králíčka dnes to byl pouze boj, jelikož hřiště bylo značně podmáčené a na hranici regulérností což zapříčinili silné bouřky a kroupy těsně před začátkem utkání. Děkujeme Honzovi Pohorskému za jeho 10 let ve žlutém dresu Posázavanu.

Start a Conversation