Áčko má i čtvrtý korálek navlečený

TJ Slovan Lysá nad Labem 0:1 SK Posázavan Poříčí nad Sázavou

 

Branka: Azilion

 

ŽK – 2:2

ČK – bez

Diváci 100

Rozhodčí Tichý, Zuskin, Stejskal Delegát SKFS – Novák

Sestava Tlamicha – Dumský, Pedro, Peroutka, Hašek – Balata V. (55 min Síkora), Havlíček – Baštýř (62 min Walter), Majer (60 min Galuška), Greš (75 min Rejhon) – Azilion (90 min Vacek)

Náhradník – Soukup

Do Lysé nad Labem odjelo naše mužstvo oslabeno o Tlustého, Jírů, Vaculíka, Říhu a Vernera což se na kvalitě sestavy neprojevilo. Ovšem naše bolest neproměňování šancí v úvodu soutěže byla opět znát a minimálně v první půlce zápase měl 100% šance Baštýř (trefil břevno) Pedro toho ze dvou kroků vychytala domácí nestárnoucí jednička Rathouský a hlavičky Havlíčka lízala vždy brankovou konstrukci. No, a tak domácí udrželi po prvním poločase remízový stav utkání.

Do druhé části už začal náš realizační tým mixovat se sestavou a během prvních 15 minut náš trenér udělal hned 3 změny v sestavě, aby posílil ofenzívu no a na domácích bylo už znát, že od 60 minuty jejich kondice za tou naší značně zaostává, ale rozhodující úder zápasu přišel v 82 minutě po faulu na Síkoru zahrával trestný kop Galuška na Havlíčka a Waltra, kteří své souboje vyhráli a volný Azilion vsítil jedinou branku utkání a naše zasloužené vítězství u těžkého soupeře bylo na světě.

Hodnocení Karla Králíčka kluci dnes soupeře přehráli a od 60 minuty soupeř už neměl sílu, ale pouze naší nemohoucností už branky v síti výborného Rathauského neskončili dříve.

Start a Conversation