Áčko začalo vítězně

SK Posázavan Poříčí nad Sázavou 4–1 FC Pšovka Mělník


Branky Azilion 2x, Greš 2x – Pokorný

ŽK – 0:3

ČK – Bez

Diváci 70

Rozhodčí Roth, Vlk, Tvaroha

Sestava Soukup – Pedro, Tlustý, Peroutka, Vacek (46 min Baštýř) – Jírů, Majer (62 min Greš) – Galuška, Vaculík (78 min Waltr), Síkora (85 min Říha) – Azilion

Náhradníci Tlamicha, Verner

Áčko nastoupilo proti soupeři, který v loňském roce skončil na 4 místě dobře a už v 6 minutě rozvlnil síť Azilion 1:0 po souhře Vacka a Galušky. 24 minuta měnila skóre opět a opět to byl Azilion 2:0 akci rozjel Síkora po souhře od Vaculíka precizním lobem domácí kanonýr rozvlnil síť. Ve 36 minutě byl faulován v pokutovém území Pedro ovšem střelec Azilion hattrick neproměnil, protože Zamazal v brance hostí byl proti.

Do druhé části byl domácí tlak opět silný, ale neproměněné šance znamenají pravidlo nedáš dostaneš a soupeř po souhře hlavou rozvlnil síť hostující Jakub Pokorný to běžela 56 minuta. V 62 minutě došlo na střídání a v 66 minutě střídající Greš vstřelil branku na 3:1 po pěkné individuální akci Síkory a následné přihrávky Aziliona. Poslední branka padla po souhře Aziliona střídajícího Waltra, který nešetřil krokem a pro Greše připravil branku na zlatém podnose 4:1.

Hodnocení asistenta trenéra Karla Králíčka po prvním utkání. Kluci chtěli hrát aktivně a soupeř byl připraven dobře bránit škoda neproměnění šancí zejména v prvním poločase. Druhá část utkání nebyla dobrá zejména opět v neproměňování šancí. Vše se podařilo zlomit střídáním Jakuba Greše, který stejně, jako Michael Azilion vstřelil v dnešním utkání dvě branky.

Další utkání sehraje A tým příští sobotu na hřišti v Čelákovicích výkop je v 10:15 hod.

Start a Conversation