Vezeme bod od Labe

Vezeme bod od Labe

SK Polaban Nymburk 1:1  SK Posázavan Poříčí nad Sázavou
Branky : Škarecký – Azilion p.k.
ŽK – 4:1
ČK – bez
Rozhodčí -Beneš A. – Brožek, Beneš P. Delegát SKFS Kvasnička
Diváci – 134
Sestava – Tlamicha – Dumský, Jírů, Peroutka, Hašek,  – Pohorský P.(Balata 70 min), Havlíček, Vaculík, Greš( Rejhon 63 minuta), Galuška(78 min Říha)- Azilion
Náhradníci – Soukup, Vacek
Áčko zajíždělo k Laby do Nymburka, který měl sérii několika výher a udržení čistého konta více, jak 200 minut bylo alarmem. Za velkého vedra měl první šanci Azilion a brankáře domácích neprostřelil. Naši hráči v první části byli maličko zakřiknuti vývojem, kdy soupeř hrál opravdu znamenitě a nic nám nedovolil zejména v naší silné dovednosti a tím byl útok. První poločas skončil bez branek.

Do druhé půlky náš tým začal zataženě a domácí měli několik náznaků šancí, ale nic vážného. Běžela 63 minuta a po centru si naskočil na míč Škarecký a domácí tým vedl jedna nula. Naši borci několika střídáními více soupeře zatlačili a odměnou jim byl gól na 1:1 po faulu na Lukáše Vaculíka v pokutovém území a Azi se nemýlil. Poté byl náš tlak brutálně zdrcující, ale domácí svým sebeobjevováním i břevnem a vykopnutým míčem na brankové čáře zajistili aspoň bod do své tabulky.

Hodnocení vedoucího mužstva škoda závěru utkání, kdy branka vysela ve vzduchu víc to nelze komentovat a musíme se soustředit na další utkání v sobotu 21.5.2022 od 17:00 hod hostíme souseda v tabulce Kosoř.

Prosíme o Vaši podporu i hlasivek.

Start a Conversation