Stačilo hrát poločas

SK Posázavan Poříčí nad Sázavou 4:1 FK Kosoř
Branky : Azilion 2x (p.k.), Galuška, Havlíček
ŽK – 2:1
ČK – 0:1
Rozhodčí – Špaček- Drábek, Boček Delegát SKFS Beneš
Diváci – 85
Sestava – Soukup – Dumský, Jírů, Vacek, Říha(77min Balata),  – Hašek(75 min Majer), Havlíček, Vaculík(60 min Pohorský P.), Baštýř(49min Greš), Galuška – Azilion (71 min Rejhon)
Náhradníci – Tlamicha
V Sobotu na náš stadion dorazil soupeř FK Kosoř, který měl o 4 body více v tabulce a jen výhra by nás posunula na dostřel soupeře, jak v tabulce tak i bodově.
Utkání naši kluci začali velice aktivně zejména Azilion a Galuška větrali soupeřovu obranu a hned v 7 minutě byl faulován Azilion v pokutovém území a sám penaltu proměnil 1:0. Poté bylo několik 100% šancí, kde byl Havlíček, Galuška, Azilion nebo Baštýř. Svou individuální akci po hlavičce Dumského proměnil Galuška 2:0. Ve 35 minutě po rohu Vaculíka uklidil míč za záda brankáře hostí hlavou Havlíček 3:0. Ve 42 minutě po několika střelách zakončil ze střední vzdálenosti po několika tečovaných odrazech Azilion a bylo to 4:0.

Velké uspokojení, které o poločase v kabině zavládlo a nekoncentrovanost byla výsledkem pasivního vstupu do druhé části utkání a odrazila se i v kvalitě druhé půle, kdy soupeř po chybě obrany vstřelil v 52 minutě branku na 4:1. Za zmínku stojí pouze brutální faul na Aziliona v 63 minutě, který poté musel být střídán. Škoda jen, že náš tým ještě soupeři nepřidal nějakou tu branku na cestu do Kosoře.
Hodnocení vedoucího mužstva první poločas měl výborné parametry ovšem druhá půlka byla špatná což kazí konečný dojem na utkání.
Další utkání hrajeme na hřišti Lysé nad Labem a to v neděli 29.5.2022 od 17:00 hod

Start a Conversation