Mladší žáci: SK Posázavan Poříčí nad Sázavou -SK Olbramovice z.s.

SK Posázavan Poříčí nad Sázavou 6: 0 (4:0) SK Olbramovice z.s.

Další utkání mladších žáků se hrálo na domácím hřišti ,kde jsme přivítali početný tým z Olbramovic .
Naše sestava byla tentokrát na poslední chvíli oslabena o Lukáše Borovce a Adama Krbka ,kteří nemohli zasáhnout do zápasu, z důvodu nemoci ! Podařilo  se doplnit tým o Matyho Mikulandu ,který přispěchal pomoc svým kamarádům, přesto že měl již v nohách celý zápas za starší přípravku !!! Jinak bychom  měli jenom jednoho hráče na střídání a to nováčka Matěje Rosůlka .
Zápas se vyvíjel od začátku pro náš prospěch a kluci tentokrát přinesli  dohry větší důslednost ,chytrou kombinaci a podstatně větší chuť hrát fotbal . Připravovali si spoustu hezkých šancí ,které ne vždy dopadly úspěšně ,ale za pochvalu stojí! V první půli zápasu se dařilo vstřelit góly, jak z větší vzdálenosti ,tak z důrazu v dohrávce a i štěstí bylo při nás kdy ,v jednom případě  ze zahrávaného  rohu padl vlastní gól  .

První půli jsme byli jasně lepší a vedli jsme zaslouženě a to i kvalitním výkonem  našeho brankáře Tomáše Hájka ,který pochytal spoustu nepříjemných a prudkých střel ! Bohužel z jedné takové situace došlo ke zranění zápěstí a do druhé půli musel nastoupit  za Tomáše  do brány Kuba Sárköziho ,který hájil naši svatyní také perfektně.
V druhé polovině zápasu už bylo vidět ,že síly docházejí ,ale pořád jsme si byli schopni vytvářet spoustu šancí a to hlavně šikovností a bojovností Honzíka Dřízhala ,který dnes na hřišti nechal úplně vše!
Jenom je trošku škoda ,že nepadlo  více branek , protože gólovek bylo mnoho !!!
Do konce zápasu padli ještě dva góly  a to důraznou  dohrávkou, před brankou soupeře od Adama Krejčíka  a z pěkné vzdálenější střely našeho stopera Vojty Přenosila .
Velká pochvala všem hráčům  a brzké uzdravení  Tomáši Hájkovi ;-)!!!

Brankař:
Tomáš Hájek
Jakub Sárközi

Kapitán :
Adama Samko

Hráči:
Samuel Bouška
Vojta Přenosil
Maty Mikulanda
Adam Krejčík
Lukáš Růžička
Jakub Sárközi
Matěj Rosůlek
Honza Dřízhal

Trenéři:
Pavel Borovec
Jirka Hromas

Start a Conversation