A tým: Áčko nadělovalo

SK Posázavan Poříčí nad Sázavou A  5:1 FK Lysá nad Labem

Branky : Azilinon 2x, Pohorský Jan, Shut, Sikora – Kříž
ŽK Azilinon, Sikora – Forejt, Schneiberg,Ježek
ČK
Rozhodčí Petýrek, Drábek, Špaček Delegát Netáhlík
 
Diváci 110
 
Sestava Tlamicha – Pohorský Jan, Verner (Dumský 47 min), Vacek, Hašek –  Vaculík (Zahladko 55min) – Jírů, Havlíček (Říha), Shut (67 min Baštýř), Síkora – Azlinon (Maksymcuk 69 min)

Do utkání proti poslednímu týmu tabulky bylo naše mužstvo stále oslabeno opět o několik hráčů k dlouhodobě zraněným Rejhon, Balata L., Greš a Pohorský P., měl tým další marody Peroutku ,Zemana a nově Balatu Vojtu. Nově sestavená sto perská dvojce Verner, Vacek svou úlohu splnila dobře sice jen do 47 minuty, ale v té době byl již stav utkání 4:0.

První poločas byl za 25 minut rozhodnutý a šance našich hráčů zůstali některé i nevyužity. Soupeř opravdu nepředvedl žádnou kvalitu až na útočníka Kříže. V 9 minutě skvělá souhra od vybojovaného míče přes rychlou přihrávku od Shuta na Havlíčka a ten skvěle průnikovou přihrávkou našel Jana Pohorského a ten otevřel skóre 1:0. Běžela 19 minuta a skvěle presuje Vaculík ,který předloží míč Havlíčkovi a ten může již zakončit přesto našel Azilinona a ten vstřelil druhý gól utkání 2:0. Ve 22 minutě Síkora donutil k chybě obranu soupeře a Azilion vystihl přihrávku, kterou pak naservíroval Shutovi a ten proměnil svůj debut na 3:0.

Hned na začátku druhého poločasu běžela 47 minuta  krásná souhra začala u Tlamichy ten posunul míč na Jardu Jírů ten si jej vyměnil s Vaculíkem ovšem dlouhý sprint Jardy Jírů našel na straně Síkoru a ten předložil na střelce Azilinona a ten vstřelil svou druhou branku v utkání 4:0.

V 67 minutě došlo k výpadku elektrické energie a utkání bylo na 20 minut přerušeno to zjevně na našich hráčích zanechalo stopu a soupeř je Křížem v 73 minutě trestal 4:1 ,kdy Jarda Jírů nechtěně hlavičkoval za naše sto-pery přímo na nohu kanonýra hostí. Tou dobou už na hřišti, ale nebyl ani Havlíček a také ani Lukáš Vaculík.

Soupeř lehce ožil, ale naše sestava ,která již měla všech pět střídání vybrána stále držela míč na svých kopačkách a 90 minutě uzavřel účet utkání po ose Zahladko, Maksymcuk a zakončující Síkora 5:1

Teď čeká naše kluky tři venkovní utkání a doufáme, že konec podzimní části zvládnou na výbornou a budeme mít do jarních bojů na čem stavět.

Poslední mistrovské utkání nás čeká 13.11.2021 ,kdy hostíme Tuchlovice výkop 14.00 hod na našem hřišti

Start a Conversation