A tým: Áčko bodovalo na horké půdě Komárova

FK Komárov 1:1 SK Posázavan Poříčí nad Sázavou A

Branky : Azilinon
ŽK Mojdl, Pužík – Azilinon, Vacek
ČK
Rozhodčí Stejskal, Chovanec, Roth Delegát Mitáš
 
Diváci 160
 
Sestava Soukup – Pohorský Jan, Verner, Vacek, Hašek –  Jírů (Zahladko 80min) – Balata, Havlíček, Baštýř (Maksymcuk 69 min), Síkora (Dumský 69 min) – Azlinon

Náhradníci Tlamicha, Říha, Shut

Naši hráči odjeli k utkání do Komárova stále bez několika zraněných hráčů Rejhon, Balata L., Greš a Pohorský P., měl tým další marody Peroutku ,Zemana a nově Vaculíka.

V prvním poločase bylo naše mužstvo lepším týmem, ale své šance bohužel neproměnilo zejména ty Azilinoa nebo Havlíčka byli gólové, ale neproměnili a tak polo-časové skóre bylo 0:0.
Do druhé části mělo naše mužstvu nohy stejně jako v Kosoři ještě v šatně. Ve 47 minutě po náhodném odkopu Beža se za naši obranou zjevil Lukavský a propálil Soukupa 1:0 pro Komárov. Ovšem dnes naši hráči na toto zaváhání dokázali odpovědět a o 6 minut později tedy 53 minutě po přihrávce Pohorského vyzpovídal Azilinon svého strážce a srovnal skore na 1:1.
Naši hráči měli několik šancí i v druhém poločase, ale neproměnili je a tak si vezeme bod ze hřiště aktivního Komárova což je slušný počin do dalších dvou venkovních utkáních.
Další utkání sehraje A tým na půdě Povltavské akademie B hřiště Hvoznice 30.10.2021 od 14:00 hod vysíláno bude na www.tvcom.cz

Start a Conversation