Mladší žáci: SK Posázavan Poříčí nad Sázavou 4:2 (4:1) SK Bystřice

Přesunutý zápas  na páteční podvečer začal v ospalém atmosféře . Od začátku někteří hráči po nemoci působily unaveným dojmem a bylo vidět ,že nejsou úplně ve formě. Výhodou tohoto zápasu byla poprvé v podzimní části uspokojivá účast a tím možnost dostatečného střídání .
V první půli jsem se snažily  držet se co nejvíce na míči což soupeře postupně otupovalo a tím jsme se dostávali  do slušných šancí . Začali padat hezké góly  ze střel z větší vzdálenosti ,které zařídil kapitán Adam Samko . Do konce prvního poločasu jsem hráli většinou na půlce soupeře ,ale prosadit se bylo čím dál tím těžší ! Před koncem první části  Honzík Dřízhal  připravil hezkou šanci Kubovi Sárközimu a ten nezaváhal !

Od té doby kluci přestávali být důrazní ,začali se navyšovat chyby v rozehrávce a soupeř vycítil šanci a také nás potrestal prvním gólem ,kterým uzavřel skóre 4:1 pro naše barvy .
Druhý poločas byl dle našeho názoru bohužel nejslabší od začátku podzimní části !Gól do šatny soupeře velmi povzbudil a  bylo vidět ,že se nechce smířit  s prohrou .Naše neustále chyby v rozehrávce , nedůrazné souboje a laxní hra  bystřický tým jenom podporovala  ! Na našich  borcích  byla vidět únava a už i nechuť hrát a něco změnit!  Nakonec nás soupeř po mnoha stoprocentních šancí ještě  jednou zaslouženě potrestal !!!
Druhý poločas byl jasně v režii soupeře a můžeme být rádi ,že zápas nakonec dopadl naším vítězstvím ,kterým jsme si podrželi první místo v tabulce naší soutěže za což jsme samozřejmě velmi rádi.
Střelci : 
 
SK Posázavan 
Adam Samko 3x
Jakub Sárközi 1x
SK Bystřice :
Heinrich Martin 1x
Vobecký Filip 1x
Sestava :
Kapitán: Adam Samko
Brankář: Tomáš Hájek
Hráči:
Vojta Přenosil, Samuel Bouška, Jakub Sárközi, Honza Lubrič ,Vojta Jano, Lukáš Borovec, Lukáš Růžička , Adam Krejčík, Maty Mikulanda , Honzík Dřízhal
Trenéři:
Pavel Borovec
Jiří Hromas

Start a Conversation