A tým: Hattrick Aziho byl základem pro tři body

SK Posázavan Poříčí nad Sázavou A 7:0  SK Polaban Nymburk

Branka 10, 20, 29 min Azilinnon, 38 min Baštýř, 47 min Havlíček, 59 min Maksymcuk, 80 min Hašek
ŽK bez
ČK bez
Rozhodčí Trumpus, Bekešsky, Pipek Delegát Zvonič
Diváci 100
Sestava Tlamicha – Pohorský Jan(64 min Dumský), Vacek, Peroutka(17 min Verner), Jírů – Baštýř (64 min Maksymcuk), Vaculík – Balata V.(71 min Říha L.), Havlíček( 49 min Zahladko), Hašek – Azlinon
Náhradníci – Soukup
Áčko po nezdařilém vloženém kole proti Hřebči čekalo v sobotu další domácí utkání, kde byl cíl na plno bodovat za tři body proti nikoliv špatně hrajícímu Nymburku, ale výsledkově tápajícímu. K velké změně došlo ještě před utkáním na trenérském postu ,kdy byl vedením klubu po špatných výsledcích odvolán dlouholetý trenér Pavel Šimáček, který sice končí u A týmu, ale dále v klubu bude pokračovat na pozici trenéra B týmu. Opět nám scházela stále zraněná trojce Rejhon, Petr Pohorský, Jakub Greš a nově i Tomáš Síkora.
Do utkání naše mužstvo vstoupilo velice aktivně proti soupeři ze spodku tabulky a jedna naše šance střídala druhou stejně jako v předešlých domácích utkáních ovšem tentokrát více efektivněji.
V 10 minutě po velké souhře Havlíček, Vaculík a dobrý centr od Baštýře znamenal první branku Azilinoa v utkání 1:0. Ve 20 minutě se kopala penalta, které předcházelo rychlé rozehrání autu Pohorským a centru Baštýře před branku Nymburka kde zahrál rukou obránce Čuřík a rozhodčí nařídil pokutový kop ten si vzal Michael Azilinon a střelil svou druhou branku v utkání 2:0.
Jediná šance hostí v prvním poločase byla ve 27 min kdy po souhře Mejzra a Nepovíma nám u branky zvonila tyč. Hned o minutu později mohl po skvělé souhře Azilinoa a Vaculíka skórovat Lukáš Vaculík ,ale Čuřík zablokoval gólovou střelu Lukáše škoda, ale jen o dvě minuty později souhra Pohorský, Vaculík a Havlíček měla skvělé parametry a zakončení Aziliona rovněž 3:0 a hattrick tím byl na světě. Hosté v té době byli pouze jen v roli statistů což bylo překvapení ,ale naši kluci dnes hráli opravdu jednodušeji což se potvrdilo opět při souhře Jírů, Vaculík a Havlíček kdy byl důrazný Baštýř a hostující brankář mu dal ve 39 min dáreček v podobě branky na 4:0 . Polo časový výsledek 4:0 byl opravdu pěkným dárečkem pro početnou skupinu našich příznivců. Do druhé půlky naši vlétli stejně tak jak skončili tu první 48 min roh Vaculíka a přesná hlavička Havlíčka 5:0. Trenér Maršoun začal točit se sestavou, kde postupně do hry dostal všechny náhradníky kromě náhradního brankáře Soukupa. 66 minuta střídající Maksymcuk obral stopéra hostí o míč a chladnokrevně dává na 6:0. Další šance již naši borci né a né proměnit až na 80 minutu, kdy centr Vaculíka uklidil za záda hostujícího brankáře Karel Vacek 7:0. Hráči tak přispěli k dobré premiéře nového trenéra Jiřího Maršouna v našem klubu.
Další kolo zajíždíme na hřiště do Kosoře kde je výkop od 16:00 hod a v dalším domácím utkáním hostíme již v PÁTEK od 19:00 hod 15.10.2021 tým Lysé nad Labem.

Start a Conversation