A tým: Prohra bez fotbalu

SK Posázavan Poříčí nad Sázavou A 1:3 TJ SK Hřebeč

Branka 51 minuta Michael Azilinon – 14 min vlastní, 69 min Janík, 74 min Novák
ŽK Sikora, Zahalko, Verner – Melichar, Pinkas
ČK bez
Rozhodčí Pudil, Poklop, Babák Delegát Holý
Diváci 50
Sestava Soukup – Pohorský Jan, Vacek, Zahalko(73 min Maksymcuk),  Říha L.(83 min Dumský) – Verner , Vaculík – Balata V.(73 min Jírů), Havlíček (42 min Síkora, 83 min Baštýř), Hašek – Azlinon
Náhradníci – Tlamicha, Shut
Po jednodenní pauze nastoupilo Áčko k vloženému utkání proti nepříjemnému soupeři TJ SK Hřebeč, který poslední tři utkání v řadě prohrál a přijížděl na naše hřiště v pozici mužstva ze spodku tabulky. Bohužel dnes se nezdařilo trefit optimální sestavu a hráči v prvním poločase byli trochu mimo své role a ke své smůle po standartce padla jediná branka do naší sítě po několika tečích.

Těsně před poločasem jsme přišli ještě o zraněného Havlíčka a tak se šlo do šaten za stavu 0:1.
Do druhé půle přišlo jiné mužstvo a v 51 min Azilinon srovnal po standardní situaci skóre na 1:1 a pak se mezi 50-65 minutou valil na soupeře tlak a šance střídala šanci, jenže nedáš jasné šance zejména Balata do prázdné branky byla ta 100% nebo břevno Azilinon no a přijde trest po standartce hostí Novák 1:2 a zmar dokončil nestárnoucí Janík v 74 min po chybě obrany 1:3.
Hosté poté takticky odleželi a odseděli posledních 16 minut utkání ,kdy již nebyl zájem hrát ze strany hráčů Hřebče a překvapení bylo na světě bohužel to smutné pro naše fanoušky.
Další mistrovské utkání hraje A tým v sobotu opět doma od 16:00 hod hostíme tým Nymburka doufáme, že již konečně prorazíme zmar domácího hřiště potřebujeme Vaši pomoc Vás fanoušků.

Start a Conversation