A tým: Áčko padlo v Kosoři

FK Kosoř  2:0 SK Posázavan Poříčí nad Sázavou A

Branka 47 minuta Černý, 95 min Folejtar
ŽK Růžička, Vladyka, Folejtar, Černý, Janoušek – Pohorský Jan
ČK Růžička
Rozhodčí Suchý, Němeček, Kůrka Delegát Kudrna
 
Diváci 100
 
Sestava Soukup – Pohorský Jan, Dumský, Vacek, Jírů (Maksymcuk 73 min) –  Vaculík – Balata V., Havlíček (Zahladko 80 min), Hašek, Baštýř (Síkora 53 min) – Azlinon
Náhradníci – Shut, Říha, Tlamicha
 
Do utkání v Kosoři jelo naše mužstvo oslabeno opět o několik hráčů k dlouhodobě zraněným Rejhon, Balata L., Greš a Pohorský P., měl tým další marody Peroutku ,Zemana a pracovní povinnosti Vernera. Nově sestavená sto perská dvojce Pohorský, Vacek svou úlohu splnila dobře.
První poločas byl vyrovnaný a každý tým měl po jedné šanci tu naší měl po skvělém centru Vaculíka Havlíček a toho poprvé v utkání vychytal skvěle Blahovec. Domácí zahrozili až ve 45 minutě po chybě při odkopu mohl otevřít skóre Višvader, ale Soukup byl pozorný.
Do druhého poločasu vstoupilo naše mužstvo nekoncentrovaně a po závaru včetně nedůsledného odkopu se dostal k míči Černý, který byť nepovedenou střelou ,ale stejně otevřel skóre 1:0.
V 62 minutě opět skvěle zasáhl Blahovec po skvělé přihrávce od Vaculíka se neprosadil ani Vacek ani Azilinon a,když už Havlíček byl v šanci obránce Růžička chytře zatáhl za dres Petra, ale píšťalka rozhodčího zůstala němá.  V 67 minutě opět Černý v šanci kdy Soukup skvěle zachraňuje , ale odražený míč může uklidit za záda Soukupa Višvader, ale přestřeluje.
Od 75 minuty mělo naše mužstvo snad 6 šancí ,ale všechny buď odvrátila obrana soupeře nebo skvěle chytající Blahovec. v 94 minutě po faulu na Maksymcuka uviděl druhou žlutou a tedy červenou domácí hráč Růžička. Po následné standartce vychytal Haška opět Blahovec a po následném rohu unikl při naší hře ,kdy brankář Soukup byl v šestnáctce soupeře Folejtar a sprintem přes celé hřiště uklidil do opuštěné branky míč 2:0. Poté rozhodčí Suchý utkání ukončil.
 
Další domácí utkání sehraje A tým v pátek od 19.00 hod a hostíme v naší Posázavan Aréně tým Lysé nad Labem přijďte povzbudit naše kluky v boji o důležité body v soutěži. 

Start a Conversation