A tým: TJ Sokol Nespeky 1:2 SK Posázavan Poříčí nad Sázavou

Áčko vyhrálo derby

Branky : Kučaba 86 min – Azlinon 7 min, Havlíček 60 min


ŽK 2 – 1 


ČK Bez


Rozhodčí : Asník , Sandev, Stádník Delegát : Macháček


Diváci 324

Sestava – Tlamicha – Pohorský Jan, Vacek, Peroutka, Hašek – Jírů (35 min Síkora), Havlíček – Maksymcuk(75 min Říha) – Balata – Greš(92 min Dumský) – Azilinon


K derby do Nespek naše mužstvo odjíždělo stále bez marodů Vernera, Pohorské P., Baštýře, Zemana, Soukupa, Rejhona a Vaculíka plus dlouhodobě zraněného L.Balaty a také vyřazené hráče Paichyka. Ovšem v sestavě se objevil Havlíček a nová posila ze Zbuzan útočník Michael Azlinon. Paradoxně oba hráči se zapsali do listiny střelců což bylo v tomto utkání důležitým faktorem. Stejně jako nám tak i soupeři chybělo také několik hráčů Petlička, Braný, Hronek, Večera nebo Laštovka.Utkání začalo opatrně ovšem už v 5 minutě po centru J.Pohorského prostřelil Havlíček Drážka, ovšem asistent rozhodčího odmával ofsid. Ovšem o dvě minuty našel pasem J.Pohorský pasem Azilinona a ten lobem překonal Drážka 0:1. Pak se hrál poměrně vyrovnaný fotbal, ale asi více šancí bylo na našich kopačkách zejména po křídle dobře hrající Maksymcuk měl možnost nahrát Azilinomu ,ale slabá přihrácka skončila na domácích kopačkách.

Na konci poločasu měl domácí tým šanci po standartce Maršouna nebo Kučaby, ale nevyužil a tak skončil poločas 0:1.Do druhé půlky se šlo lépe domácím a prvních pět minut druhé části byla znát aktivita na jejich kopačkách. Ovšem po 50 minutě se začala na našich kopačkách usazovat klidná síla a šance zejména Azilinoa voli po brance až přišla 60 minuta a míč po souhře V. Balata a Havlíček krásně ,,Havlas,,levou nohou vymetl pavouky ze šibenice domácí branky 0:2. Poté opět Azilinon měl jednu šanci za druhou škoda neproměnil stav 3:0 by dal již jistotu, ale nedal a tak nejlepší hráč domácích Kučaba vykřesal jiskru naděje pro domácí v 86 minutě 1:2. Poté už naše lavička i hráči takticky vedení uhájili a cenné body ,které se po derby vezou do Poříčí mají cenu zlata a doufáme ,že tým nakopnou do dalších bojů v soutěži !!!Je třeba pochválit jak naše fanoušky za podporu a závěrečné choreo v barvách klubu, ale také všechny diváky i hráče za férové utkání byť to bylo derby, ale stále více se ukazuje, že kultura se na fotbalových utkáních vylepšuje DĚKUJEME.


V dalším kole hostíme lídra soutěže tým Klíčan a je nutné navázat na výkon a hlavně body po dnešním derby. Výkop je od 16.30 hod a potřebujeme Vaši podporu stejně jako v derby DĚKUJEME.