V deseti bereme tři body

Mnichovohradišťský SK 1:2 SK Posázavan Poříčí nad Sázavou

Branky: Geissler – Galuška, Matoušek

ŽK 3-0

ČK 0-1

Diváci: 100

Rozhodčí: Orel Pavel , Mižič Jan, Lahoda Matěj Delegát SKFS Kindl Adam

Sestava: Tlamicha – Dumský, Jírů, Tlustý, Pedro – Filip, Hašek F. – Slunečko, Galuška, Matoušek – Baštýř

Do utkání v Bakově nad Jizerou ,kde má aktuálně azyl tým Mnichovohradišťský SK zajíždělo naše mužstvo napravit lehkovážný výkon v druhém poločase ze zápasu proti Průhonicím.

Bohužel během týdne došlo k několika zraněním a předem plánovaným dovoleným a tak k utkání odcestovalo pouze dvanáct statečných. (Verner, Vaculík, Rydval, Vacek, Radačovský, Hašek Z.Peroutka, Soukup).

Úvodní hvizd ligového rozhodčího Pavla Orla naznačoval, že utkání je pod drobnohledem celé sportovní veřejnosti. A naše mužstvo už ve 4 minutě utkání ukázalo, že chybovat je sice lidské, ale špatná rozehrávka Jardy Jírů znamenala rychlý kont od domácího hráče Geisslera a bohužel velice nešťastně zasáhl místo míče i nohu domácího borce náš Adam Dumský a bohužel uviděl od přesného sudího Pavla Orla kartu barvy červené a odešel předčasně do kabin.

Tím nastala velká změna v rozestavení a původní plán s hrotem Jakubem Baštýřem se změnil a Kuba musel na pravou stranu naší obranné řady.

Náš tým se semknul a v horkém počasí na suchém hřišti se snažil držet míč a kombinovat což neslo částečně ovoce a soupeř nevěděl, jak se do naší obrany dostat. Ve 12 minutě hasil požár po přihrávce Gaisslera Jarda Jírů. No a ve 22 minutě souhra Filip Hašek, David Filip, Milan Matoušek končila perfektním pasem za obranu na Petra Galušku, který si obhodil i brankáře domácích a šlo se slavit 0:1. V další části prvního poločasu se domácí snažili překonat naši obranou tvrz, ale nešlo jim vůbec nic pouze nakopávané míče na hrota Geisslera sbírala naše obrana nebo brankář Aleš Tlamicha. První poločas skončil tedy našim zaslouženým vedením 0:1.

Do druhé části domácí udělali několik změn v rozestavení a pro zranění odstoupil stoper Zajíček přesto se snažili i střídáním naše hráče dostat pod tlak ovšem naše obrana a zejména skvěle hrající David Filip odebíral soupeři nejen míče, ale také sílu ve vlastní výkon. Ovšem chyba při výkopu, kdy Jakub Baštýř podcenil souboj s Gaisslerem skončil v 84 minutě v naší brance 1:1.

Očekávaný tlak domácích, ale vůbec nepřišel naopak motor dnešního utkání David Filip ukázal, že je velkým přínosem pro tým a na půlce čistě odebral míč soupeři a vyvezl jej ve sprintu to běžela 92 minuta našel na křídle Galušku ten se krásně uvolnil ve své rychlosti a přihrál před branku na Filipa Haška a ten ukázal svou chladnokrevnost, jelikož viděl ještě v lepší pozici Milana Matouška a ten svůj výkon korunoval brankou na 1:2.

Po rozehrání domácím týmem výborně pískající rozhodčí Pavel Orel ukončil toto zajímavé a pro nás vítězné utkání.

Tímto doufáme, že naši věrní fanoušci dorazí v pátek večer od 19:00 hod, kdy hostíme tým lídra soutěže Milína.

Hodnocení trenéra Marka Štorka: dnes to byl parádní týmový výkon celého mužstva doufám, že jsme maličko napravili náš výpadek proti Průhonicím za ten se ještě jednou všem našim věrným fanouškům a sponzorům omlouváme a těšíme se na souboj proti lídrovi tabulky, který dorazí v pátek 14.6.2024 od 19:00 hod na náš stadion.

Start a Conversation