Neveklov

Šlágr 25 kola III. Třídy sk. A, to byl souboj rezervy Poříčí a týmu z Neveklova.

Do utkání jsme vstoupili lépe, když jsme se předně dostávali do šancí po pravé straně. Zlom nastal ve 20 minutě kdy dostal balón za obranu Lebeda, jehož zpětná přihrávka se dostala na nohy F. Vlčka, který přistrčil P. Samkovi a ten  tvrdou ranou prostřelil 1:0. Ovšem naše radost netrvala dlouho a soupeř vyrovnal po chybě levé strany 1:1. Ve 32 minutě se prosadil L. Kurz 2:1. Do konce prví půle se opět prosadil aktivní P. Samko 3:1.

Druhý poločas jsme začali ve stejných kolejích jako první, avšak velká šance Vlčka a Vilímka zůstala nevyužita a tak přišel zákonitě trest, když opět po chybě na levé straně soupeř snížil na 2:3 a následně o pět minut později určil konečné skóre zápasu 3:3.

Hodnocení:

Poslední domácí utkání, které má za mne hořkosladkou příchuť. Zápas jsme měli pod kontrolu, ale zbytečné a fatální chyby nás stáli 3 body. Na druhou stranu je nutná poukázat, že jsme mnohým zlým jazykům, kteří tvrdí, že bez pomocí hráčů z A týmu, neumíme hrát fotbal, zavřeli ústa. Díky patří dorostencům. Nerad bych hanil jednotlivce, vždy jak úspěch, tak i neúspěch je dílem celého týmu a ne jednotlivce. Věřím, že si poslední zápas sezóny na půdě Soběhrd užijeme. Díky všem.

Start a Conversation