Krhanice

Po špatném výkonu v prvním mistrovském utkání jsme zavítali na půdu týmu Krhanic. Souboj 2 a 3 týmu tabulky. Na utkání dorazila i početná návštěva fanoušků.

Utkání začalo opatrně, ale první se radovali přeci jen domácí, když využili chyby ve středu pole a jednoduchou akcí zakončili 1:0. Tento výsledek však nevydržel dlouho, když po rohu Lebedy, hlavou rozvlnil síť  Vilímek 1:1. Ve 21 minutě
byl ve vápně faulován Vlček a R. Pongo s přehledem proměnil 1:2. O další 4 minuty později se po chybě obrany prosadil Vlček a krásným lobem přehodil brankáře 1:3. Ve 38 minutě střelu Vlčka brankář pouze vyrazil a Lebeda doklepl do sítě 1:4.

Druhý poločas začal opět faulem na Vlčka ve vápně a opět penalta R. Ponga znamenala branku 1:5. V 64 minutě se domácí také dostali k penaltě po nešťastné ruce R. Ponga 2:5. Na 2:6 zvyšoval po krásné individuální akci Vlček a v 87 minutě
uzavřel skóre Schegolev.

Hodnocení: O poznání lepší výkon, než v prvním mistrovském utkání. Zodpovědnost a týmovost nám dopřála přesvědčivou výhru a vrácení se na čelo tabulky III. Třídy.

Start a Conversation