SK Posázavan Poříčí nad Sázavou / TJ Sokol Nespeky 1:2 (0:1) TJ Svoboda Ratměřice

Předposlední  utkání podzimní části se odehrálo s týmem Ratměřic a byl to zápas, který se nám bohužel vůbec nepovedl a skončil druhou  prohrou v řadě.

Věděli jsme, že soupeřova hra se odehrává přes jednoho, maximálně dva klíčové hráče, ale přesto jsme nebyli schopni je ohlídat.
Začátek utkání přinesl opět nesoustředěnou hru a když už byla vytvořena alespoň nějaká šance, nebyl nikdo, kdo by ji zužitkoval .
Ve finále jednoduchá, ale účinná hra soupeře zaměstnávala naši obranu a hlavně brankáře Mikuláše Čížka, který nás dnes mnohokrát podržel !
I když nejproduktivnější hráč Ratměřic Tomáš Žáček měl z naší strany přiděleného osobního strážce Honzu Janatu, dovedl si poradit a právě on otevřel skóre a zajistil vedení svému týmu. Po změně  osobního obránce za Kubu Hromase  se jeho šance hodně minimalizovaly, ale přesto jeho hra byla dnes největší problém pro náš tým.
Do poločasu jsme mnoho nevymysleli a tak půle zápasu skončila 0:1 .
Po důrazné diskuzi nastoupil náš tým do druhé části zápasu s podstatně větším odhodláním a snahou změnit vývoj hry .
Vytvářeli jsme si podstatně větší tlak než v první půli, ale v koncovce jme bohužel neměli kvalitu a ani štěstí .
Studená sprcha přišla opět z ojedinělé šance v 54 minutě a nikým jiným než hráčem  číslo 9. Tomášem Žáčkem, který znovu prolomil naší obranu a navýšil vedení na 2:0 pro svůj tým.
Je pravdou, že naši borci se nezlomili a snažili se vývoj ještě  zvrátit na svou stranu. Zasloužený gól přišel v 59. minutě  z rohového kopu a to zásluhou a důrazem Kuby Dobrého . Od té chvíle až dokonce začalo dobývání  soupeřovy branky ve všech variantách, ale bohužel se  nepovedlo !!!
Za nasazení a snahu o zvrácení výsledku v druhém poločase si přece jen malou pochvalu kluci zaslouží.
Trenéři  :
Pavel Borovec
Jirka Hromas
Střelci : 
TJ Svoboda Ratměřice
Tomáš Žáček 13´ , 54´
SK Posázavan Poříčí nad Sázavou  / TJ Sokol Nespeky
Jakub Dobrý 59´

Start a Conversation