Lešany

Šlágr 7 kola III. třídy okresní soutěže Benešovského okresu, to bylo utkání druhého týmu se čtvrtým, tedy našeho béčka a hostů z Lešan.

Po 14ti dnech se do sestavy vrátil Lebeda, který zaujmul pozici stopera spolu se stálicí, T.Kholem. Hned od úvodu jsme dávali najevo, kdo bude na hřišti pánem a v 9 minutě náš kanonýr F. Vlček otevřel skóre 1:0. O tři minuty později vsítil první branku za náš tým James Chukwuebuka 2:0. Ve 26 minutě rozvlnil síť náš krajní bek Kuzhalev 3:0. V 31 minutě si našel odražený balón Greš a trefil náramně k levé tyči 4:0. Ve 44 minutě opět James skóroval 5:0.
Do druhého poločasu jsme šli opět aktivně a odměnou nám byla hned ve 48 minutě branka Jamesa 6:0. V 55 minutě opět James prošel obranou a obešel i brankáře a zasunul míč do prázdné 7:0.  Svůj koncert James ukončil v 59 minutě kdy zvýšil na 8:0 a mohl tak jít zaslouženě vystřídat. Poslední branku vstřelil v 62 minutě P. Samko 9:0.
Hodnocení: Šlágr kola se proměnil v exhibici novice v týmu Poříčí, Jamese Chukwuebuka, který přišel do našeho týmu a šel se rozehrát. Dařilo se nám hrát po křídlech a zbytečně nenakapávat. Soupeře jsme nepustili do žádné větší šance a nula vzadu určitě potěší. Každopádně je třeba se vyvarovat tzv. hluchým místům, jak v první, tak i ve druhé půli jsme měli pasáž, kde jsme hráli nekoncentrovaně. Všem děkuji za přístup. V neděli zavítáme na půdu Teplýšovic, kde nás nebude čekat nic jednoduchého. Přijďte nás podpořit.

Start a Conversation