Galuškův páteční večer přinesl tři body

SK Posázavan Poříčí nad Sázavou 3:2 SK Poříčany

Branky: Galuška 3x – Gajdazs, Dukay

ŽK: 6:3

ČK: Bez

Diváci: 148

Rozhodčí: Zuskin, Remenec, Šestořád Delegát SKFS Mázdra

Sestava: Soukup – Hašek (90 min Sikora), Jírů, Tlustý, Dumský – Vaculík, Filip – Galuška, Matoušek (90 min Skiba), Slunečko (60 min Baštýř) – Azilion (85 min Ekebuike James Chukwuebuka)

Náhradníci: Kovář, Fritz, Kuzhalev

Krásný páteční večer ve znamení krásného večerního fotbalu před 148 diváky s vítěznou tečkou pro náš tým.

Ale ne vše se odehrávalo, tak jak si náš tým plánoval zranění stopeři kapitán Peroutka a Vacek usedli na tribunu k nim se těsně před utkáním přidal i Vernera, a tak tým posílila dvojce mladíčků Nathan Fritz a Vladimír Kuzhalev, kteří aktuálně nastupují více za rezervu ovšem pochvalu si za svůj dnešní přístup zaslouží opravdu všichni hráči ve žlutém-

V 8 minutě centr od Jandy akrobaticky dostal s velkým štěstím za záda našeho brankáře Gajdazs 0:1. Náš tým šlapal a bylo vidět že vyrovnání je blízko a po souhře Vaculík, Matoušek a Galuška bylo ve 23 minutě 1:1. Soupeř hrál skvěle a zejména dvojce Janda a Janko byla skvělá. Ve 28 min krásně po rychlé rozehrávce vystřelil Dukay a Soukup lovil míč ze své branky bohužel po druhé. Poločas se dohrával ve velkém tempu a šance střídala šanci na obou stranách. Bohužel do šaten se šlo za stavu 1:2 pro Poříčany.

Do druhého poločasu se žádná změna ani ve hře ani v sestavách nestala. Hra byla bojovná a tvrdá, ale vedená vždy far play k tomu přispěl i rozhodčí utkání Zuskin, který hře nechával více spádu, byť naši hráči některé zákroky ze strany soupeře více komentovali a po právu byli trestáni žlutou kartou. Ale fotbal se hrál opravdu skvělý. Náš tlak byl silnější a příchod Baštýře za vyčerpaného Slunečka byl dobrým tahem trenérského štábu. Jakub se zapojoval do akcí a dával dobré přihrávky na Aziliona a Matouška. V 70 minutě po rohu a závaru vystřeli za šestnáctkou Galuška a bylo vyrovnáno 1:1. Náš tým tlak ještě více stupňoval a bylo vidět, že branka je na dohled a v 82 minutě po parádní akci Vaculík Matoušek a Galuška zkompletoval Galuška dnešní hattrick 3:2.

Pak již trenérský štáb nápor soupeře velice takticky jak střídáním, tak i hrou dovedl do vítězného konce, který měl pro naše hráče sladký konec v podobě 3 bodů do tabulky.

Hodnocení trenéra Marka Štorka dnes musím říci jen to co tady většina našich fanoušků řekla, krásný zápas jak od soupeře, tak i od nás. A konstatování, že konečně viděli hrát POŘÍČÍ!!! Já osobně smekám před všemi hráči a celým realizačním týmem, jak skvěle zvládl tento těžký zápas a doufám, že nás to nakopne do dalších utkání a budou jen vítězná.  

Další domácí utkání hraje náš tým až 28.10.2023 od 10:00 hod a hostíme tým SK Doksy doufáme, že dorazíte v hojném počtu v takto časný začátek utkání

Start a Conversation