Jablonná

Po ne moc povedeném výjezdu na půdu Teplýšovic, jsme v domácím prostředí přivítaly hosty z Jablonné.

Již v úvodu jsme měli územní převahu a klid na naše kopačky přinesla 22 minuta a střela Vlčka z poza vápna 1:0. Ve 39 minutě krásnou střelou opět zpoza vápna upravil Greš 2:0. Ve 45 minutě se prodral pokutovým územím Samko a tak stanovil poločasové skóre na 3:0.

Do druhé půle vlétl jako uragán James a hned ve 47 minutě rozjásal diváky 4:0. V 57 minutě se opět prosadil po přihrávce Jamese Samko 5:0. O dvě minuty později James utekl všem svým strážcům a s ledovým klidem zakončil 6:0. Hattrick James dovršil v 69 minutě, kdy krásným obloučkem přehodil vybíhajícího brankáře 7:0. Do konce utkání se nám již nepodařilo proměnit žádnou šanci a tak výsledek utkání skončil 7:0.

Hodnocení: Zasloužené tři body. Jablonná předně v prvním poločase hrála vyrovnaný fotbal, avšak díky tomu, že jsem se snažili hrát kombinačně a zbytečně ne nakopávat, získali jsme územní převahu a tu dokázali využít. Samozřejmě opět jsme měli hluché pasáže v zápase, které může kvalitnější soupeř potrestat. Rád bych si někdy chtěl po zápase říci, ano dnes jsme hráli skvěle. Výhra krásná, ale musíme stále chtít hrát jako tým a být koncentrovaní. O tomto víkendu nás čeká opět domácí zápas, tentokráte s Úročnicí, která doma prohrála s rezervou Teplýšovic 1:2. Přijďte nás podpořit.

Start a Conversation