BOD JE DNES MÁLO

SK Chlumec 1–1 SK Posázavan Poříčí nad Sázavou

Branky: Bláha – Matoušek

ŽK: 3:1

ČK: Bez

Rozhodčí: Kocman, Kubečka, Kůrka Delegát SKFS Mitáš

Diváci: 90

Sestava: Soukup – Hašek, Vacek (Verner 63 min), Tlustý, Dumský – Filip, Jírů – Galuška (Slunečko 63 min), Vaculík (Ekebuike James Chukwuebuka 77 min), Matoušek (Baštýř 89 min) – Azilion (Sikora 90 min)

Náhradníci: Tlamicha, Skiba

Do Chlumce na hřišti připomínající svým sklonem hřiště ve Vrchotových Janovicích se fotbal moc hrát nedal přesto vezeme aspoň bod. Na utkání necestoval kapitán Peroutka, který má problémy s nachlazením, ale jinak sestava byla úplně kompletní včetně nové akvizice Nigérijce Ekebuike James Chukwuebuka, který se dnes úplně neprosadil.

Začátek utkání byl takovou oťukávanou, kdy se nijak šance netvořili, ale nutno uznat, že domácí tým hrál z kopce a měl tak trochu výhodu. Jedna střela skončila na břevně a jedna v rukavicích spolehlivě chytajícího Soukupa. Ovšem ve 35 minutě po chybě v dostoupení Bláha otevřel skoré na zadní tyč a Soukup neměl šanci 1:0.

Do druhého poločasu vlétl náš tým jako uragán a soupeř měl plné ruce a nohy práce. V 47 minutě fauloval v pokutovém území domácí brankář Šebek Aziliona, dle našeho názoru a názoru většiny diváků měl být domácí brankář potrestán červenou kartou, ale nebyl. K penaltě se postavil Galuška, ale podklouzl a brankář vyrazil nohou jeho pokus. Náš tlak byl stále silnější, a tak odměna přišla po souhře Filip, Vaculík, Azilion a zakončující Matoušek 1:1. Náš tým se víc a víc tlačil do zakončení a jen škoda finálních řešení a nevstřelení branky.

Zajímavostí utkání je, že jej řídil rozhodčí Kocman, který na utkání dorazil až s Brna. Nutno uznat, že utkání zvládl velice dobře.

Hodnocení trenéra Štorka škoda prospané první půle, kdy si myslím, že jsme měli být více aktivní. Druhý poločas už měl určité parametry škoda neproměněné penalty Galuškou, kdy podklouzl.

Na další domácí utkání zveme naše diváky na PÁTEK 6.10.2023 od 19:00 hod, kdy hostíme tým SK Poříčany. Potřebujeme Vaši podporu v tomto utkání. Poříčí fandí fotbalu 1933-2023

Start a Conversation