Špatná produktivita nás stála výhru

MFK Dobříš 0 – 0 SK POSÁZAVAN POŘÍČÍ

ŽK 5:2

ČK Bez

Diváci 300

Rozhodčí Petýrek Špaček Pros Delegát SKFS Ducký

Sestava: Soukup – Baštýř, Peroutka, Tlustý, Dumský – Filip, Verner(Slunéčko 68 min) – Galuška (Skiba 90 min), Síkora, Matoušek – Azilion

Náhradníci: Tlamicha, Vacek, Štork

Naše mužstvo zajíždělo na další venkovní utkání opět na Příbramsko a po středeční cestě do Milína byl jejich soupeřem tým Dobříše. Ten sice měl v týdnu volno, ale mělo být jen otázkou skóre jak utkání dopadne.

Domácí začali hned v první minutě krásnou střelou Puchmajera, kterou vyrazil na roh Soukup no a od této situace by si mohl náš brankář pořídit křeslo u své branky. Je sice pravda, že nakopávané míče na Talůžka byli nebezpečné, ale skvěle je odebírala naše dvojce středových obránců Tlustý a Peroutka. Naopak šance našeho týmu v prvním poločase byli v podání Síkory, Galušky nebo Filipa. Ovšem domácí brankář WEBER branku zavřel na několik západů.

Do druhého poločasu začali aktivně domácí a prvních pět minut bylo sice v jejich režii, ale pouze tím, že se míč držel na jejich kopačkách díky velké nepřesnosti v našich řadách. Šance Vernera po přihrávce Galušky volala po brance stejně tak i souhra Galuška, Síkora a Azilion, kdy Síkora opět neproměnil. Další moment byla šance Aziliona, který se utápěl pouze v kličkách a nešlo poznat, kdy zakončí. Obrovskou šanci si vytvořil i aktivní Dumský, ale bohužel v 100% šanci trestuhodně netrefil zařízení. Opětovně dopadla i souhra Matouška a Aziliona, který se ani v 5 kole neprosadil střelecky a to je na tip tohoto kanonýra velká kaňka na jeho výkonech, které aktuálně nejsou vůbec po střelecké stránce ideální.

Bohužel tak nám utkání po těchto nepřesnostech v koncovce skončilo 0:0 což je pro náš tým velká ztráta.

Hodnocení trenéra Marka Štorka dnes nelze mužstvo chválit. Soupeř bojoval a naše nekvalita v koncovce byla velkou kaňkou na utkání. Výsledek 0:0 není pro nás dobrý a je třeba již začít šance proměňovat jinak by nás to mohlo začít mrzet. 6 bodů po pěti kolech je opravdu málo to musíme uznat i v návaznosti na sílu našeho kádru.

V dalším utkání přivítáme ex-divizní Tochovice v sobotu 9.9.2023 od 17:00 hod potřebujeme Vaši podporu za dalšími body v soutěži.

Start a Conversation