SK Posázavan Poříčí nad Sázavou/TJ Sokol Nespeky 1:2 (1:1) SK Bystřice

Nedělní zápas s týmem SK Bystřice měl být další prověrkou našeho dorosteneckého týmu ,který v podzimní soutěži ještě nezaváhal .
Bohužel marodka ,která se týkala čtyř hráčů ze základní sestavy byla tentokrát znát !
Přesto jsme měli možnost ač neplánovaně na poslední chvíli  doplnit tým o novou posilu z našeho A týmu Jamese Ekebuikeho z Nigérie a dva hráče ze starších žáků Vojtu Přenosila a Samuela Boušku .
Ani velmi kvalitní výkon nigerijského  hráče ,
který jako jediný dobyl branku soupeře nestačil na pokračování vítězné série .
V prvním poločase jsme se zaslouženě ujali vedení právě díky zmiňovanému hráči Jemesi Ekebuikenymu.  Přesto jsme Bystřickému týmu  nabídli šanci z nenápadné akce a soupeř bez váhání nabídku zužitkoval .
Do šaten jsme odcházeli za stavu 1:1 a ne příliš dobrým pocitem z dosavadního výkonu.
V druhé půli zápasu  bohužel naši hráči nedodržovali naordinované pokyny a soupeř nás dostával postupně pod tlak, který nám dělal velké problémy  . Tým Bystřice hrál v mnohých případech za hranou pravidel a tato hra mu procházela   jenom se žlutými kartami.  Ale byli jsme to my, co  jsme nedovoleným způsobem  atakovali soupeře v našem pokutovém území a nabídli jsme mu pokutový kop,který naštěstí nevyužil.

Ani tato šance nás neprobudila a naše hra se pomalu hroutila .Výsledkem byl další gól do naší branky a do konce zápasu už jsme nebyli schopni ,alespoň srovnat stav i když pár šancí jsme si ještě dovedli připravit ,ale nepříznivý stav se do konce utkání už nezměnil.
Konečný výsledek  1:2 a první  prohra našeho týmu byla lekcí, z které se musíme ponaučit a zlepšit náš výkon a hlavně přístup !!!
Z trenérské lavičky nás velmi mrzí nedisciplinovanost některých ,bohužel, zkušenějších hráčů !
Naopak velkou pochvalu si zaslouží z dnešního zápasu Lukáš Kurz ,který podal a podává velmi slušné výkony a může být příkladem pro ostatní hráče .
Přesto se náš tým po nevydařeném výkonu po tomto kole , může stále  těšit prvním místem v tabulce  a vedením soutěže .
Trenéři :
Pavel Borovec
Jiří Hromas

Start a Conversation