Áčko veze bod ze, Sedlčan

TJ Tatran Sedlčany 1:1 SK Posázavan Poříčí nad Sázavou

Branky: Hanuš – Filip

ŽK: 4-4

ČK: bez

Diváci 235

Rozhodčí: Babák, Pudil, Poklop Delegát SKF Bohuněk

Sestava: Soukup – Vacek, Peroutka (Hašek 57 min), Tlustý, Dumský – Verner (Jírů 66 min), Filip – Baštýř (Sikora 84 min), Matoušek, Slunečko (Skiba 90 min) – Azilion

Náhradníci: Tlamicha, Galuška, Štork

Do Sedlčan zajíždělo naše Áčko po nepovedeném utkání doma s Tochovicemi ve značně složité situaci, kdy hned 5 hráčů mělo nějakou střevní virózu, Rydval si plnil pracovní povinnosti a Vaculík byl zraněný. Těsně před startem utkání přibila střevní viróza i na Galušku, a tak měl trenér Štork velké problémy se složením sestavy.

Hned ve 4 minutě byla osa Brotánek, Repetný a Hanuš uklidil míč za záda Soukupa. Náš tým se nevzdával a bojoval, ale soupeř hrál velice dobře a v 17 minutě opět Hanuš protáhl dnes skvělého Soukupa. 23 minuta a souhra Azilion, Matoušek brankou neskončila. Ovšem co se nezdařilo ve 27 minutě to se zdařilo o čtyři minuty později a souhra Azilion a Filipa skončila brankou za zády domácího brankáře 1:1. 30 minuta Baštýř a Matoušek skvělou souhrou ohrozili domácí braku. Ve 32 minutě Adam Dumský měl plné nohy práce s rychlonohým Repetným, ale mladíček domácích netrefil branku. Ve 43 minutě superšance po ose Azilona, Slunečka a Filipa, kde už už to vypadalo, že náš borec pře lobuje brankáře domácích, ale ten zasáhl míč rukou a hlavou, ale míč v brance neskončil.

Do druhé části už byl náš tým lepší a čekalo se, kdy překoná obranu hostí, ale smolně nevyužili šance Matoušek, Slunečko a stále trápící se Azilion. Velkou šanci na branku měli střelecké pokusy Davida Filipa. Po třech minutách nastavení skončilo utkání remízou 1:1.

Hodnocení trenéra Marka Štorka musím hráčům dnes za výkon poděkovat a bojovnost poděkovat. Doufám, že nám dnešní výkon pomůže v dalších utkáních.

V pátek od 19:00 hod hostíme SK Spartu Kutnou Horu

Přijďte podpořit náš tým v soutěži o důležité body do tabulky.

Poříčí fandí fotbalu 1933–2023!!!

 

[img-slider id=“2968″]

Start a Conversation