Smolný závěr a bereme pouze bod

SK Posázavan Poříčí nad Sázavou – AFK Tuchlovice

Branky Galuška 79 min – Baratynskyy 92 min

ŽK 2-4

ČK bez

Diváci 158

Rozhodčí Hamouz, Brožek, Fejfara Delegát SKFS Nepovím

Sestava Tlamicha – Hašek, Tlustý, Peroutka, Dumský – Rydval (Verner 71 min), Filip – Síkora (Vaculík 46 min), Matoušek (Slunečko 63 min), Galuška (Baštýř 83 min) – Azilion (Skiba 88 min)

Náhradníci Soukup a Vacek

 

V prvním utkání nové sezóny bohužel bez své největší hvězdy Jakuba Koháka, který se nevešel na soupisku díky zranění náš tým přivítal ve slunném dopoledni díky autokrosu a odpoledním utkání divize v Nespekách čtvrtý tým loňské sezóny krajského přeboru AFK Tuchlovice. Zápas měl říz i díky soubojům obrany našeho celku proti vysokému Barytymskému v dresu hostí a náš Azilion se soupeřovými zadáky.

Šance v prvním poločase nemělo prakticky žádné mužstvo pouze jejich náznaky. V druhém poločase došlo ke střídání v našem týmu a hra se příchodem Lukáše Vaculíka hodně rozhýbala a šance byli hned od úvodního hvizdu sudího Azilion, Galuška, Slunéčko nebo Filip už měli končit v síti hostujícího Zacha v brance Tuchlovic. Až v 79 minutě rychlá akce Vaculík, Slunéčko a zakončující Galuška 1:0. Bohužel další šance Aziliona nebo Slunéčka zůstali nevyužity, a tak přišel v 92 minutě trest a po střele Baratynského si hosté vezou bod.

 

Marek Štork trenér našeho mužstva dnes nám vše vycházelo tak jak bylo v plánu včetně nasazení Lukáše Vaculíka, který celou ofenzívu výrazně rozhýbal škoda posledního nákopu a branky v 92 minutě. Remíza je pro náš tým ztráta, ale potěšilo mě nasazení i individuální výkony hráčů. Musím uznat, že se hrálo před pěknou diváckou kulisou. Je tedy nutno poděkovat i divákům za jejich podporu a doufáme, že budou chodit v takto hojném počtu i v budoucnu.

Start a Conversation