Nespeky

Po letní pouze jsme na domácí půdě před zahájením nové sezóny 2023/2024 III. třídy sk. A, přivítali v poháru OFS na domácí půdě rezervu týmu Nespek.

Do Utkání začala převahou hostů, jež byli notně posílení o několik hráčů A týmu, který hraje divizi a to bylo na kvalitě hry znát. Hned v 8 minutě se hosté ujali vedení 0:1. Druhou branku přidali v 29 minutě 0:2. Následně jsme i my měli několik šancí, kdy předně šance R. Pongá, L. Samka či novice v sestavě N. Fritze volali po brance, bohužel jsme neproměnili a soupeř ve 44 minutě udeřil potřetí.
Druhý poločas byl soupeř dominantní a fyzicky nás přehrával, kdy jsme obdrželi další čtyři branky a utkání tak ostudně prohráli 0:7.
Hodnocení: Je ostudné na domácí půdě, před fanoušky dostat 7 branek. Tímto se chci prvotně omluvit fanouškům. Je pravdou, že soupeř byl notně posílen hráči A týmu, ale ani na toto se nemůžeme vymlouvat. V zápase nám chyběla především fyzická kondice, která se projevila v poslední třetině zápasu. Nelze svalovat vinu na jednotlivce, ale chyba je to celku, tedy celého týmu. Na druhou stranu je zde třeba najít i několik pozitiv, kdy jsem soupeře v určitých pasážích přehrávali díky kombinační hře. I tak bych chtěl klukům poděkovat.  V sobotu 19.08.2023 v 17.00 hodin přivítáme na domácí půdě tým Václavic, kde si budeme chtít napravit reputaci. Přijďte nás podpořit.

[img-slider id=“2732″]

Start a Conversation