Poříčí po postupu chystá změny

Dnes v noci skončil volný přestupní termín pro amatéry a v SK Posázavan Poříčí nad Sázavou se děli velké přestupové šachy. Již dopoledne vybuchla první bomba v sousedních Nespekách, které budou poprvé ve své skoro stoleté historii hrát divizi.
Ovšem náš tým a zejména vedení klubu v čele s předsedou Jaroslavem Platilem a skupinou našich dlouholetých partnerů udělalo několik zásadních rozhodnutí.
Na odchodu s Poříčí je Vojta Balata ten odchází za novou výzvou do Nespek, dalším hráčem je Lukáš Říha ten míří do přeborového Pacova. tento tým hraje soutěže kraje Vysočina. Částečný odchod je v podobě Dominika Rejhona toho čekají rodičovské povinnosti na konci měsíce se Dominikovi a jeho partnerce má narodit dcera. Velkou ztrátou je odchod na zahraniční trenérské angažmá lídra týmu Petra Havlíčka. Tento borec je v našem klubu již 11 let a po celou dobu odváděl skvělé výkony doufáme, že jeho kapitola ještě nekončí, ale pauza to asi bude. No a po této kapitole odchodů se zaměříme ,kdo doplní náš kádr od podzimu. Střelec hráč SK Votice Milan Matoušek 22 let v 8 utkáních dal 13 branek a pomohl k záchraně našeho soupeře, dalším hráčem je Václav Skiba ml, jeho otec v našem klubu v letech 2009-2010 úspěšně trénoval tento 21 letý hráč přichází z rezervního týmu FC Vlašim a v našem jarním utkání ukázala velkou kvalitu a bojovnost určitě se máme nač těšit. Třetím hráčem je David Filip ten se vrací po 5 letech zpět do Poříčí což nás moc a moc těší Vítej Davide doma.
Poslední posilu nechtěl ještě odtajnit manažer týmu Filip Rydval mladší pouze prozradil, že se jedná o hráče, který je kmenovým klubu AC Sparta Praha má zkušenosti ve druhé lize, ale také v ČFL. Jedná se o mladého hráče, který našemu klubu chce pomoci v co nejlepší výsledky řekl na závěr manažer A týmu Filip Rydval k velkým přesunům hráčů
Kdo povede náš tým na podzim bude odtajněno do konce týdne včetně zveřejnění té čtvrté posily v našem kádru řekl Filip závěrem.
My jako fanoušci se už na začátek soutěže nemůžeme dočkat.
Také se nám vyjádřil ke stavu klubu i předseda Jaroslav Platil.
Jsem neskutečně spokojený naše mládež dosáhla skvělé výsledky dorost 3 místo, starší žáci 6 místo, mladší žáci A 3 místo mladší žáci B 12 místo, skvělé výkony starší přípravky i mladší přípravky jsou velkým příslibem do budoucnosti. B tým skončil na skvělém 5 místě a A tým svou soutěž suverénně vyhrál.
Do klubu vstoupil nový významný partner FORD Kačmáček ostatní společnosti stále udržují stejnou podporu, jako v roce 2022 za což jim patří velký dík řekl závěrem Jaroslav Platil a přidal i poznámku ke strukturálním změnám v klubu, které už začali v zimně..
Děkuji za VV všem sponzorům. trenérům, fanouškům, hráčům a rodičům za podporu a těšíme se na podzimní část řekl závěrem našeho rozhovoru předseda klubu Jaroslav Platil

Start a Conversation